Łąbędzie oczko wodne - nasz spektakl :)
I M. odchodzi zadowolona. Bije brawa i nie dowierza, że choć nigdy o tym nie marzyła udało jej się być przez chwilę księżniczką w wirtualnym przedstawieniu... :)
Dziękuje wszystkim współtańczącym i wpółgrającym...przede wszystkim Rotbartowi i Myśliwemu, było bardzo miło. Życzę Wam dobrej nocy!
Kurtyna opada, przebieramy się w szatni, jeszcze ostatnie chwile gdy wpomnienie muzyki brzmi w uszach i już zaraz udamy się do domów vel na wino i gdy obudzimy się rano cały czar pryśnie...
Torinie, nie zapomnij dobrze zamknąć Teatru. :)
Dziękuje wszystkim współtańczącym i wpółgrającym...przede wszystkim Rotbartowi i Myśliwemu, było bardzo miło. Życzę Wam dobrej nocy!
Kurtyna opada, przebieramy się w szatni, jeszcze ostatnie chwile gdy wpomnienie muzyki brzmi w uszach i już zaraz udamy się do domów vel na wino i gdy obudzimy się rano cały czar pryśnie...
Torinie, nie zapomnij dobrze zamknąć Teatru. :)
Nie wyrzucaj, aczkolwiek schowaj w jakimś bezpiecznym pudełku, które umieścisz głęboko na zakurzonym strychu...
... i może kiedyś po latach natrafisz na nie przez przypadek i przypomnisz sobie jak przez mgłe o naszym małym kameralnym przedstawieniu, w wirtualnym teatrze i jedynie ten klucz i może jekieś niejasno przypominające się obrazy sprawią, że zaczniesz się zastanawiać... coś sobie przypominać... i trochę niedowierzać, że miało to miejsce... :)
I w żadnym razie nikomu tego klucza nie oddawaj!
... i może kiedyś po latach natrafisz na nie przez przypadek i przypomnisz sobie jak przez mgłe o naszym małym kameralnym przedstawieniu, w wirtualnym teatrze i jedynie ten klucz i może jekieś niejasno przypominające się obrazy sprawią, że zaczniesz się zastanawiać... coś sobie przypominać... i trochę niedowierzać, że miało to miejsce... :)
I w żadnym razie nikomu tego klucza nie oddawaj!
Jeej... tak mi wstyd! :oops: :oops: :oops:
Mieć taką rolę i jej nie zatańczyć :roll:
Nie wiem w ogóle co mi się stało... Nigdy w życiu wino na mnie tak nie podziałało :/
Na pewno Torin coś do niego dosypał!
I nawet wiem czemu :P
Chciał być sam na scenie :P:P:P
Nie no, żartuję Torinku.
Ehh... Tak to jest jak się robi najpierw imprezę, a potem się tańczy :/
Obiecuję, że następnym razem nie dam plamy :)
Ide chyba się jeszcze położyć... Bo głowa boli :(
Ale to już do swojego łóżeczka, a nie pod stół w barze aktora :P
Mieć taką rolę i jej nie zatańczyć :roll:
Nie wiem w ogóle co mi się stało... Nigdy w życiu wino na mnie tak nie podziałało :/
Na pewno Torin coś do niego dosypał!
I nawet wiem czemu :P
Chciał być sam na scenie :P:P:P
Nie no, żartuję Torinku.
Ehh... Tak to jest jak się robi najpierw imprezę, a potem się tańczy :/
Obiecuję, że następnym razem nie dam plamy :)
Ide chyba się jeszcze położyć... Bo głowa boli :(
Ale to już do swojego łóżeczka, a nie pod stół w barze aktora :P
No właśnie Torin...
Właśnie miałam pisać, że tak powiem, że nie mam jak wyjść :/
I nie będzie mi potrzebna pomoc. Sama trafię do domu i do łóżka :P
Ale dzięki za miłe chęci :)
Jeśli za 5min nie przyjdziesz to już się stamtąd nie ruszę, bo coraz wygodniej mi na tym fotelu na widowni ^^
[size=9:6a42ec12b2][ [i:6a42ec12b2][b:6a42ec12b2]Dodano[/b:6a42ec12b2]: Pon Cze 23, 2008 9:00 am[/i:6a42ec12b2] ][/size:6a42ec12b2]
Torin!
Długo mam jeszcze czekać? :evil:
Pamiętaj, że Polak z kacem to Polak zły :P
Właśnie miałam pisać, że tak powiem, że nie mam jak wyjść :/
I nie będzie mi potrzebna pomoc. Sama trafię do domu i do łóżka :P
Ale dzięki za miłe chęci :)
Jeśli za 5min nie przyjdziesz to już się stamtąd nie ruszę, bo coraz wygodniej mi na tym fotelu na widowni ^^
[size=9:6a42ec12b2][ [i:6a42ec12b2][b:6a42ec12b2]Dodano[/b:6a42ec12b2]: Pon Cze 23, 2008 9:00 am[/i:6a42ec12b2] ][/size:6a42ec12b2]
Torin!
Długo mam jeszcze czekać? :evil:
Pamiętaj, że Polak z kacem to Polak zły :P
Ehhh Columbino Columbino.
Usnęłaś sobie w tym fotelu słodziutko, więc nie budząc Cię zawiozłem do domku i jusz.
[color=brown:ffa0bfa405]Na tym kończę historię naszego przedstawienia - wbrew strasznemu stanowi z godziny 21 najwytrwalsi stworzyli nawet "coś" co można nazwać przedstawieniem, więc dla potomności przyklejam itp itd ;)
[/color:ffa0bfa405]
Torin
Usnęłaś sobie w tym fotelu słodziutko, więc nie budząc Cię zawiozłem do domku i jusz.
[color=brown:ffa0bfa405]Na tym kończę historię naszego przedstawienia - wbrew strasznemu stanowi z godziny 21 najwytrwalsi stworzyli nawet "coś" co można nazwać przedstawieniem, więc dla potomności przyklejam itp itd ;)
[/color:ffa0bfa405]
Torin
-
Piotr Malaga
-
chmieleslava666