Sprawy bieżące

Sprawy formalne Forum
inaenka

Post autor: inaenka »

Mam prośbę, czy może sugestię, o przesunięcie z pogadalni do praktyki, wątków:
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=5579&highlight=samodzielna
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=4938
a ja dołączę je do odpowiednich wątków w praktyce
Wydaje mi się, że lepiej im tam będzie (skoro są tam tematy o samodzielnej nauce wariacji, czy (o zgrozo) samodzielnych próbach fikania w pointach). Sama nawet teraz szukałam tych tematów, bo wydawało mi się, że je kiedyś widziałam i jakoś nie przyszło mi do głowy, że są w pogadalni :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Tak - one dużo lepiej pasują do Twojej tablicy :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

a ja sie pogubiłam - na której stronie Pogadalni są bo albo oślepłam albo ktos juz je przesunął?
inaenka

W zależności jak masz ustawione - u mnie jest na drugiej stronie, data ostatniego posta(odkryłam, że tak czasem łatwiej znaleźć) - 20 listopada 2010, drugi jest na trzeciej - data ostatniego posta - 28 kwietnia 2010.

To jedna sprawa, druga, to moje zapytanie o konkurs fotograficzny - robimy?
A, i jeszcze ciągle zapominam, żeby przypomnieć (łahaha) o tej galerii pokonkursowej, w której można by zebrać wszystkie zdjęcia z konkursów, coby było miło i coby wyciągnąć je z odmętów powodzi postów pogadalnianych. Taka mała retrospekcja, przy okazji, oraz przypomnienie forumowiczów, którzy mniej się udzielają teraz, albo nam zniknęli na dobre. Jakby co, mogę pomóc w moderowaniu :D

No i jeszcze jedna rzecz - Sprawa Balleriny - Blanche wykazała jej oszustwo w wątku "o wszystkim i o niczym" - być może żadne z tych zdjęć nie należy do niej, być może wcale nie była na tych warsztatach, no i co już chyba udowodniła Blanche, to nie ona jest na zdjęciach. To poddaje w wątpliwość jej wiarogodność w ogóle :( - co z tym robimy?
Sagittaire

http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=158847#158847

usuncie prosze 2 ostanie posty : moj i kogos tam po mnie, bo zle od rana 9zaspanie) zrozumialam. Tym samym te posty sa niepotrzebne i niczemu nie sluza, tyle ze zasmiecaja temat.
Sagittaire

Dwie rzeczy co do tematu: Kursy, warsztaty, audycje -
1. może przesunąć tam te tematy dotyczace szkoł tanca dla dorosłych? - wtedy bedzie zgodnosc z tytułem, a sb zostanie do sb;
2. [b:0e7503f462]moze rozszerzyc temat tej tablicy tez na targi, czy inne wydarzenia jak kongresy, konferencje prasowe, teatrach szukających wolontariuszy[/b:0e7503f462] itd.
Życie baletomana jest i tak okropnie przepełnione, a w tym temacie by by były informacje o wszystkich wydarzeniach w stylu audycje, targi, zrzeszenia, szkoły tańca dla dorosłych, kursów, warsztatów, wszelkie ogłoszenia co do konkursów na najlepsze recenzje (np te organizowane czasem przez Ptt) itd.
To by jakoś uczyniło widoczniejszymi te ogłoszenia, które po tygodniu, wrzucane w inne tematy giną i zapoznać sie z nimi mogą tylko Ci, którzy wchodza na forum codziennie.
Kasia G

na piersze tak, na drugie - jednak nie kwalifikowałabym kongresów i konferencji prasowych które zwykle i tak są omawiane w wątkach o spektalach do kursów, warsztatów - czyli tematów czysto uzytkowych :( Ja tam nie uważam zeby Życie baletomana było przepelnione - raczej watków nie jest az tak wiele jak powinno być...
inaenka

Tak tak dorosłych na kursy możecie wysłać ;)

Kasiu, skoro już tu jesteś, to zawrócę Ci głowę jeszcze o te wątki z pogadalni (na poprzedniej stronie podałam strony z pogadalni gdzie te są).
(że nie wspomnę o moim zapytaniu co do konkursu i galerii pokonkursowej, bo rozumiem- nie wszystko naraz, nie mamy 40godzinnej doby, a szkoda, heh...)
Kasia G

wątki z pogadalni przeniosłam do praktyki - Twoja w tym teraz głowa zeby je połączyć. Co do konkursu to w tym roku bym sobie darowała - nie wiem, mam mieszane uczucia co do konkursów bo ostatecznie na zdjęciach widnieją nasi forumowicze a nie robią sami zdjęć (często) i nie bardzo rozumiem jaki to ma sens. Po drugie - konkurs wakacyjny chyba jest zbyt powtarzalny. Moze np. w tym roku konkurs zimowy?
Sagittaire

to moze konkurs na recenzje (z tym, ze po ostatniej burzy na forum , jaka on wywolal nie wiem, kto sie odwazy zamiescic takową ) :D
ODPOWIEDZ