Sprawy bieżące

Sprawy formalne Forum
inaenka

Post autor: inaenka »

Kasiu, tym razem ja oślepłam, szukałam pod 2009, ale już połączyłam te tematy.
Konkurs na recenzję? Czemu nie? Tylko trzeba by chyba kategorie wiekowe zrobić, bo trudno od dwunastolatki o dojrzały tekst. A burza? Niech tam będzie i burza, byleby się coś działo ;)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

no nie wiem, poprzednio jak zrobiłysmy konkurs na recenzję to recenzji które mozna było barc pod uwage pojawiło się bodaj 3.... Ale można spróbować
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

tak, a oprócz tego, po tym jaka z tego wyszła afera i komentowanie, to ja osobiscie balabym sie zamiescic recenzje, zeby mnie nie zjechano publicznie.
a jakies inne pomysly na konkurs? jak nie zdjecia i nie recenzje, to co? konkurs na najmilszego forumowicza? :D haha -(żart).
Atak powaznie to moze by ocenic ukonczony sezon baletowy na swiecie i w Polsce. Premira roku w Pol i na swiecie, tancerza roku itd.- cos noewego.... trzeba do glosu dolaczyc uzasadnienie, zeby bylo merytorycznie. tylko Nagroda by mogla byc wtedy nie wiem za co??
Sagittaire

inaen - wiesz, ze Cie kocham ale nic nie poradze na to, ze pomysl konkursu na wiersz o balecie bardzo mi sie podoba. jakos przelkne wiersz dolores ale reszta moze byc fajna, tym bardziej, ze duzo dziewczyn pisze wierszyki, wiec moze byc troche chetnych. a temat z podsumowaniem sezonu chyba tez sobie zaloze, tylko musze jeszcze pomyslec jak go skonstruowac- tyle ze bedzie nie jako konkurs tylko taki zwylky temat
inaenka

Nie no, spokojnie, niech sobie będzie poetycki. Po prostu nie będę zaglądać ;)
Ale fotograficzny, z zastrzeżeniem, że chodzi o najciekawsze autorskie zdjęcie, można by w przyszłości chyba też wziąć pod uwagę. Dziewczyny robią również zdjęcia i mają tu swój temat. Także malują i rysują i też mają odpowiedni wątek na forum wątek (konkurs plastyczny?). Ale póki co, nie oponuję przeciw poetyckiemu. Pogoda bardziej będzie teraz sprzyjać tworzeniu w zaciszu domowym.

(A i ..też Cię kocham Sagi :P )[/size30]

[quote30]
jakos przelkne wiersz dolores[/quote30] :D :D[/size30]
inaenka

To chyba do wywalenia. Ktoś tu się chyba tylko reklamuje.
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=159317&sid=b0ba700321a1748bfce27e942a332452#159317
Sagittaire

jej, jak mnie to irytuje, jak wiecznie ktos ogłasza kursy i oprócz tablicy "ogłoszenia" czepia sie tablicy "współczesny". niedługo calkiem zagracą tę tablicę i mozna powtarzac po 100 razy i nie dociera :evil:
np
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?p=159449&sid=5e3f4254b071e8e1ec7dc657a0ffff4b#159449
Torin

Post autor: Torin »

Usunąłem powielone ogłoszenie na tejże tablicy :)
Ale trza będzie wyznaczyć nowego moderatora - Joanna zdaje się na dobre nas opuściła :(
Są chętne ?? :)
inaenka

Aaaaaaa!!!!! Coraz zaraz zrobię tej gówniarze!! No piszę i proszę, żeby pisała w odpowiednim temacie a ona swoje, pytam czy moja prośba na niebiesko jest niewidoczna a ona odpisuje , ze widoczna i ..dalej swoje. Kasuję posty tak jak ostrzegałam, a ona pisze je jeszcze raz. Nie zdziwcie się jak Bella996 będzie miała zaraz ostrzeżenie. Aha, rzeczona Bella996 ma na imie...Patrycja, czyli tak jak Bisiuka.maniuss/Ballet dancer, ma adres mailowy m.a.n.ia czyli jak wymieniona trójca i jest coraz bardziej bezczelna. Można by sprawdzić jej IP? I w końcu tego bachora co krew zatruwa, chyba od ponad roku, jakoś zbanować? Plisssss

Własnie przysłała mi takiego maila:
[quote53] A nastaw wszystkich modów przeciw mnie i tak tu będę pisac bo mi się podoba. A na Ciebie nie bedę zwracać nawet uwagi :?
Pasuje?
[/quote53]
Kasia G

Post autor: Kasia G »

o kurcze, zupełnie nie zauwazyłam bo dawno nie przeglądałam tej tablicy!!!
ODPOWIEDZ