Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
gonia

Post autor: gonia »

ach i och ;-) tylko niech każdy z forum, kto pojedzie do Paryża poda chociaż swoje imię czy coś takiego, żebyśmy mogli rozpoznać za kogo mamy kciuki trzymać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

kasiu:) ) pare odpowiedzi na Twoje pytania dopisalam do posta powyzej a improwizacja zazwyczaj odbywa sie w mniej wiecej 5 osobowym gronie wiec jest pewne ograniczenie przestrzeni..wylot jest 19 sierpnia bodajze..co do castingow-idzcie,zawsze warto sprobowac :) co nie zabije to wzmocni..a kinga bedzie ten program prowadzic
czekoladka

Post autor: czekoladka »

a wlasnie Odylio jaki styl tanczylas? i jak wyglada ta improwizacja jest ona w koncu czy jej nie ma? a ile bylo dzis ludzi na castingu

pareset bylo..ja klasyke zmieszana z jazzem i wspolvczesnym jak pisalam powyzej..a to czy jest improwizacja czy kawalek ukladu zalezy od castingu/sali/numeru startowego i kaprysu tych posrednich jurorow
czekoladka

a jest w jury p.Grzegorz Pańtak?? bo slyszalam ze mial taka propozycje. A ty mialas improwizacje, i jaka muzyke w niej puszczaja mniej wiecej?a mialas jeszcze jakis stroj czy stroj cwiczebny?

nie,mialam swoj uklad..do 1 etapu cwiczebny,do drugiego bardziej sceniczny..sorki ale na reszte pytan odpowiem jutro rano-juz nie widze na oczy ze zmeczenia
czekoladka

to mialas czas sie przebrac? a byly osoby ktore odpadaly juz w I etapie?
Columbina

Post autor: Columbina »

Ćwiczebny, sceniczny... tzn? (ja tak jak Czekoladka - muszę wszystko wiedzieć) :P

chetnych bylo kilkaset a do drugiego etapu przechodzilo 50 wiec raczej troszke odpadlo :wink: cwiczebny znaczy wygodny a sceniczny znaczy w moim przypadku kombinezon..a czy mialam czas..miedzy prezentacja w 1 etapie a w 2gim mialam jakies 6 h przerwy(w stresie,o kanapce i tabliczce czekolady w oczekiwaniu na swoja kolej o czym pisalam wyzej)..na wiecej pytan nie odpowiem :) bo jade odpoczac (od komputera rowniez) takze ściskam bardzo,kop na szczescie i powodzenia :*
Torin

Post autor: Torin »

EEeee tam Paryż !

Przereklamowany i tyle !
Wieża Eiffla za wysoka, pola elizejskie zbyt szerokie, kawa za mocna, bagietki za długie, mężczyźni to sami ci no - geje lub murzyni.
W ogóle to samolot może spaść jak juz będziecie lecieć.
Na pewno nabawisz sie wrzodów żołądka od stresu.
A zamiast zostać porządną baletnicą to zostaniesz jakąś tancerką rewiową rozpijesz się i skończysz w przytułku dla ubogich.
A wszystko przez nieroztropną decyję o starcie w jakimś programie telewizyjnym.
O tempora! o mores!

To mówiłem ja -
Smerf Maruda !!
[size=9:27687aee65]ani jedno słowo które napisałem nie wolno brać na poważnie !!!
Bardzo się cieszę, że NA PEWNO jedną z forumowieczek będziemy oglądać w telewizorze przez długie wieczory. Gratulacje jak najbardziej na poważnie :)[/size:27687aee65]
ODPOWIEDZ