Jak to jest z tą wagą?!
-
Lady_Miśka
Jak patrzyłam na dziewczyny co chodzą do szkoły baletowej to faktycznie wszystkie są szczupłe. I ja miała tam iść? Myślę, że wagi bym takiej nie utrzymała (patrząc na to co jest teraz). Ja nawet nie jestem jakoś specjalnie "niechuda", tylko mam taką figurę... klepsydra? tylko szersza w środku .
No dobra. Dość odbiegam od tematu.
Przy moim wzroście powinnam ważyć 36 kilo. (nie patrzcie się tak na mnie, więcej nie urosnę już)
Podziwiam was z tą Waszą wagą :)
napaplałam jakieś dziwne nieskładne rzeczy, bo to mój pierwszy post na forum
No dobra. Dość odbiegam od tematu.
Przy moim wzroście powinnam ważyć 36 kilo. (nie patrzcie się tak na mnie, więcej nie urosnę już)
Podziwiam was z tą Waszą wagą :)
napaplałam jakieś dziwne nieskładne rzeczy, bo to mój pierwszy post na forum
Nawet nie wiecie jak macie dobrze że jesteście posiadaczkami plaskich brzuszków, smukłych nóg zgrabnego tyłka itd. ja przez to ze jako dziecko byłam wieksza to nie poszlam na egzamin do sb. Po kilku latach moja waga się unormowała ale to i tak nie jest to i tak za dużo waże (60kg 165cm). Gdybym mogła zacząć życie od nowa to bym sie nie dała przekarmiać jako kilkuletnia dziewczynka i bym wiercila rodzicom dziure w brzuchu żeby mnie zapisali do szkoły baletowej. Żeby nie robić off topu to nawiązując do art o anoreksji chciałam dodać że to media są głównie odpowiedzialne za to że masa dziewczyn katuje sie drakońskimi dietami, forsuje sie na siłowniach itp. Gdyby w telewizji nie pokazywali chudych dziewczyn jako jedyny obiekt pożądania mężczyzn to by było o wiele lepiej.
A tak nawiasem to czemu w reklamach jakiś batoników występuja chude laski?
(nie zebym coś miała do chudych dziewczyn, ale chodzi mi o to że media robią z nas głupich)
CHYBA POMYLIŁAM TEMATY ;( O JA GŁUPIA GĘŚ. Przepraszam jestem nowa i troche sie pogubiłam.
A tak nawiasem to czemu w reklamach jakiś batoników występuja chude laski?
(nie zebym coś miała do chudych dziewczyn, ale chodzi mi o to że media robią z nas głupich)
CHYBA POMYLIŁAM TEMATY ;( O JA GŁUPIA GĘŚ. Przepraszam jestem nowa i troche sie pogubiłam.
[quote:dd3d1b4b19="Oliv"]dyby w telewizji nie pokazywali chudych dziewczyn jako jedyny obiekt pożądania mężczyzn to by było o wiele lepiej.[/quote:dd3d1b4b19]
Ja bardzo Was przepraszam za wtrącanie się ale nie wytrzymałem
Zapewniam Was Czcigodne Dziewczyny, że bardzo chude laski nie znajduja uznania w oczach mężczyzn!!. No chyba że nadludzko ładnie tańczą to w drodze wyjątku można je uznać ale pod warunkiem ,że są ubrane w długie paczki. :lol:
Ja bardzo Was przepraszam za wtrącanie się ale nie wytrzymałem
Zapewniam Was Czcigodne Dziewczyny, że bardzo chude laski nie znajduja uznania w oczach mężczyzn!!. No chyba że nadludzko ładnie tańczą to w drodze wyjątku można je uznać ale pod warunkiem ,że są ubrane w długie paczki. :lol:
No niby tak Father, ale... media jednak sugerują "delikatnie", że szczupły = piękny, szczęśliwy, kochany, dobry, mądry etc. etc. etc.
I być może jest tak, że facetów nie kręcą wieszaki, ale jednak takie właśnie kobiety są ukazywane jako przykładowe obiekty pożądania.
Ale to jest generalnie temat na dłuuugą dyskusję.
I być może jest tak, że facetów nie kręcą wieszaki, ale jednak takie właśnie kobiety są ukazywane jako przykładowe obiekty pożądania.
Ale to jest generalnie temat na dłuuugą dyskusję.