Moscow City Ballet znów w Polsce

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

będą w szczecinie!! :D trzeba się wybrać, koniecznie. :) ja gwarantuję, że na 99% będę :mrgreen:
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

swoją drogą to ciekawe co zrobią we wrocławiu-bo jezioro znów ma być w koprodukcji z operą :wink:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ale super!!! :D :D :D
Ja na pewno pójdę!!!
raisa

Post autor: raisa »

Ja na pewno wybiorę się w Poznaniu na Arenę.
A wiecie ile bilety mogą kosztować?

No, tanie nie są. Rzekłabym nawet, że przeciętny człowiek, który nagle się dowiaduje o tym, że będzie balet za tak drogi bilet, nie miałby warunków by się wybrać, więc chociaż nie znam dokładnej ceny, zainwestuj w skarbonkę :mrgreen:
aankaa_baletnica=)

W tamtym roku bilety były za 110 i za 140 zł.

u nas chyba nawet drożej :roll:
aankaa_baletnica=)

W tym roku będzie "Jezioro Łabędzie" i "Romeo i Julia". W sumie nie za fajnie, bo jedno i na drugie było już w Polsce (Jezioro w tamtym roku, a Romeo i Julia chyba w 2004)...
A w ogóle będą ci sami soliści czy inni??
Basia

Post autor: Basia »

Ceny biletów juz są podane na stronie makroconcertu. Trochę gigantyczne te sumy, biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że to okres przedświąteczny, ale co zrobić...
Rozczochrana

Post autor: Rozczochrana »

Ceny biletów są zatrważające jak na moją kieszeń :( (ja po prostu NIE WIEM co się stało z moimi pieniędzmi! :? :cry: ) Nawet na Gaelforce Dance nie chciało mi się wydawać pieniążków (np. dlatego, że widziałam ten show na domowym ekranie i, choć muzyczka była śliczna, nie robił takiego wrażenia jak Riverdance). A jednak Moscow City Ballet to.. to po prostu Moscow City Ballet :)
..i dlatego chcę spytać: ktoś widział "Jezioro" i "R&J" i zechciałby mi powiedzieć, co jest bardziej warte obejrzenia? :( Wiem, że pytanie jest dość.. hm, dziwne.

Pozdrawiam i dzięki :)
ODPOWIEDZ