Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

[quote:07ea47e5ec="*Julinka*"]Mi bardzo podobają się nicki: sisi, sfra i nena :wink: są jakieś takie orginalne :)[/quote:07ea47e5ec]
Dziękuję :) Ale nie wiem, czy mój nick jest jakiś oryginalny... :oops:
yvonne

Post autor: yvonne »

Faktycznie,nie jest za bardzo oryginalny.
O ile się nie mylę taknazywała się zachodnioniemiecka piosenkarka popowa,której piosenki czasem cytujesz.
Nena

No, to mam na myśli 8)
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

A mi się bardzo podoba, że mamy tutaj taką róznorodność ników!! Każdy przeciez mówi cos o jego właścicielu i to jest bardzo ciekawe 8)
Nena

[quote:34cfc8799b="Justyna Ch-ipcio"]A mi się bardzo podoba, że mamy tutaj taką róznorodność ników!! Każdy przeciez mówi cos o jego właścicielu i to jest bardzo ciekawe 8)[/quote:34cfc8799b]
Ch-ipciu, masz rację :D

Chociaż nie wiem, czy z Ciebie taki Chipcio jak na Chipcia przystało :D Chipcio zwykle niewiele ma w sobie gracji, prawda? ;)

Chociaż muszę przyznać, że są wyjątki... :twisted:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

mój sie wziął od wariacji na konkurs....z bajadery...:] Ktoś powiedzial do mnie 'bajaderko' i tak zostało (nie powiem kto... :P )
Pati_jazzy

Post autor: Pati_jazzy »

A ja mam nicka od zespołu rytmicznego- wymyśliłysmy nazwę "Nuta na siedem z automatyzacją i uzupełnieniem", choć wiem, że to takie niebaletowe, no i nie da się równocześnie zrobić automatyzacji i uzupełnienia... A tak naprawdę to nasz zespół to "Synkopa".
No ale jak już zmieniłam nicka, to powiem, że nowy jest od mojego imienia. Oczywiście druga część wskazuje na moją wielką miłość do jazzu oraz poniekąd modernu.
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

wiecie co mi przyszło do głowy?
że MAKOVA to prawie jak MAKAROVA :mrgreen:
Nena

No prawie... ;)
sisi

Post autor: sisi »

heh dzięki Julinko :)

Makova: to absolutnie nie ima się Makarovej, bo jej nawet się nie śniło żeby być chochołem!
ODPOWIEDZ