Skąd się wzieły wasze nicki?
-
Justyna Ch-ipcio
[quote:34cfc8799b="Justyna Ch-ipcio"]A mi się bardzo podoba, że mamy tutaj taką róznorodność ników!! Każdy przeciez mówi cos o jego właścicielu i to jest bardzo ciekawe 8)[/quote:34cfc8799b]
Ch-ipciu, masz rację :D
Chociaż nie wiem, czy z Ciebie taki Chipcio jak na Chipcia przystało :D Chipcio zwykle niewiele ma w sobie gracji, prawda? ;)
Chociaż muszę przyznać, że są wyjątki... :twisted:
Ch-ipciu, masz rację :D
Chociaż nie wiem, czy z Ciebie taki Chipcio jak na Chipcia przystało :D Chipcio zwykle niewiele ma w sobie gracji, prawda? ;)
Chociaż muszę przyznać, że są wyjątki... :twisted:
-
Pati_jazzy
A ja mam nicka od zespołu rytmicznego- wymyśliłysmy nazwę "Nuta na siedem z automatyzacją i uzupełnieniem", choć wiem, że to takie niebaletowe, no i nie da się równocześnie zrobić automatyzacji i uzupełnienia... A tak naprawdę to nasz zespół to "Synkopa".
No ale jak już zmieniłam nicka, to powiem, że nowy jest od mojego imienia. Oczywiście druga część wskazuje na moją wielką miłość do jazzu oraz poniekąd modernu.
No ale jak już zmieniłam nicka, to powiem, że nowy jest od mojego imienia. Oczywiście druga część wskazuje na moją wielką miłość do jazzu oraz poniekąd modernu.
-
makova_panienka