OSB w Bytomiu
wiem, że to już było, ale bardzo proszę o wchodzenie na stronkę
www.trojca.com.pl/szymon
jest wiele zmian, dodane zdjęcia.
P.S.
nie dołączłam się do tego wątku, ale ja też chodzę (dziłam?) z nim do klasy a mieszkam w internacie (tak jak on) od pierwszej baletowej.
proszę (w miarę możliwości) o nie kasowanie tej odpowiedzi...
www.trojca.com.pl/szymon
jest wiele zmian, dodane zdjęcia.
P.S.
nie dołączłam się do tego wątku, ale ja też chodzę (dziłam?) z nim do klasy a mieszkam w internacie (tak jak on) od pierwszej baletowej.
proszę (w miarę możliwości) o nie kasowanie tej odpowiedzi...
Mój syn jest w OSB i jest w internacie od października. Wybrał sam, ponieważ nie "wyrabiał" się czasowo. Mają i ryor i swobodę (bo zalicza się do młodzieży Iklasa gim.) Jest zadowolony, ale tęskni za domem to chyba normalne. Hmmm racja sprawdziłam wszystkie możliwości , zeby moje dziecko bło bezpieczne. Co do molestowania, pedofili, narkomanii to w każdej szkole to jest - no moze nie nagminnie ale się zdarza. Dlatego trzeba miec oczy dookoła główy.
Agga to była decyzja mojego syna. Dojeżdzał z Chyloni-do Wrzeszcza przez 3lata. Z chwila gdy doszły mu repertuary i przygotoania do konkursu nie dawał rady czasowo. Rano o 6 pobudka o 6.45bądź 6.54 skm do szkoły. Kończy lekcje zawsze o 16.15 poźniej repertuar do 18- 18.30 w domu o 19-20 bylo to męczące. Dlatego tylko jest w internacie. Ciężki kawalek chleba sobie wybraliście moi KOchani- 3minuty na scenie , a lata pracy, całe godziny na sali, ale cóż jak sie to czuje i chce to robić to muszę uszanować decyzję.
-
sasetka2505
Witam. Mam 14 lat(1 gimnazjum), siedmioletnie doświadczenie w zespole baletowym Adagio w Nowym Sączu i poważnie zastanawiam się nad związaniem przyszłości z tańcem. Wiem, że największe szanse dałoby mi OSB, a z tego co wiem bytomskie jest najbliżej. :) Zajęcia do tej pory miałam 1/-2 razy w tygodniu po jakieś 1,5 godziny. Na pointach stoję ale bez jakis szczególnych figur (,,chodzenie" i ewentualnie chenee, ale codziennie staram się trochę ćwiczyć ) Chciałam się dowiedzieć czy mam jakieś szanse dostać się do bytomskiej OSB. Czy wiecie do której klasy mogłabym się dostać i jak mogłoby wyglądać moje przyjęcie? Jakie warunki musiałabym spełnić i jaki zakres ,,materiału" musiałabym znać? Ile by to kosztowało?