Zabawa: znajdź dla mnie ''baletowe'' zdjęcie
[quote7f="Ali"]Nie zakładaj puent Georgia, skoro robisz to z takim efektem. A jeśli to nie Twoje nogi, to daruj sobie pokazywanie takich idiotycznych ekstremów, bo one nie mają nic wspólnego z praktyką profesjonalnego baletu. Zawodowe baleriny niczego takiego nie doświadczają, wierzaj mi - znam kilka... A amatorki nie powinny raczej torturować swoich nóżek z takim efektem.[/quote7f]
HAHAHAHAHA!!! skąd Ty się urwałaś??? Nie zamierzam nawet komentować Twojego postu, bo to nie ten poziom...
ps te stopy (nie moje
) wcale nie są takie złe, obejrzyj szybko stopy po zdjęciu point to też zobaczysz że są czewone lekko (ćwiczyły tak?? są ukrwione) i wychodzą żyły i się obciska pointa przy wcięciu (tam na końcu boxa) zostawiając ślad... a paznokcie niech sobie każdy obcina jak mu wygodnie... przecież tu nie ma mega halluksów, stopy to stopy, ma się ich używać chyba...
HAHAHAHAHA!!! skąd Ty się urwałaś??? Nie zamierzam nawet komentować Twojego postu, bo to nie ten poziom...
ps te stopy (nie moje
-
venus-in-furs
[quote45="martini_rosso"]
I małe, prywatne wyróżnienie dla inaenki za ostatnie zdjęcie - nie wiem, dlaczego dałaś je poza konkursem, jest zjawiskowe![/quote45]
Cieszę się, że się spodobało. Dopiero później przyszło mi do głowy, że to może być jednak zdjęcie z próby na scenie a nie w studio, więc spełniałoby Twoje wymagania, ale nie miałam już czasu, żeby tu zajrzeć i zmienić
Tak, zdjęcie jest niezwykłe
I małe, prywatne wyróżnienie dla inaenki za ostatnie zdjęcie - nie wiem, dlaczego dałaś je poza konkursem, jest zjawiskowe![/quote45]
Cieszę się, że się spodobało. Dopiero później przyszło mi do głowy, że to może być jednak zdjęcie z próby na scenie a nie w studio, więc spełniałoby Twoje wymagania, ale nie miałam już czasu, żeby tu zajrzeć i zmienić
Tak, zdjęcie jest niezwykłe
-
venus-in-furs
-
martini_rosso
-
venus-in-furs
-
martini_rosso
-
venus-in-furs