Jak to jest z tą wagą?!
Dziewczyny naprawdę cieszcie się swoją niską wagą. Jeśli możecie jeść bez ograniczeń to jedzcie. Byle zdrowo. Nie ma sensu zapychać się fast foodami i innym bezwartościowym jedzeniem. Co zdrowe to szczupłe. I jeśli same macie czyste sumienie a propos jedzenia to naprawdę dziękujcie naturze i nie przejmujcie się tym, ze np. nie możecie teraz oddać krwi...
-
ebaleciara
Dziewczyny, wracając do BMI - nie sugerujcie się tym wskaźnikiem w żadnym przypadku. Ma on wiele ograniczeń, jest nieprecyzyjny, nie rozróżnia się prawidłowego bmi dla sportowca, dla zwykłego człowieka, dla kobiety, dla mężczyzny, a powinno się. Co więcej - nasza waga nie mówi wcale o tym, że jesteśmy grubi lub szczupli. Jedni mają cięższe, inni lżejsze kości. Trzeba też wziąć pod uwagę fakt, że - uwaga - MIĘŚNIE WAŻĄ NAJWIĘCEJ! Więc nie dołujcie się z powodu zbyt dużej wagi, jeśli wyglądacie zupełnie w porządku :)
Ja wg. tego wskaźnika który podałyście powinnam ważyć 160-120=40kg, a ważę 42-45kg ;) Jestem szczupła, ale wiem nawet, z którego miejsca powinnam te rzekome 5kg zrzucić... :roll:
Ja wg. tego wskaźnika który podałyście powinnam ważyć 160-120=40kg, a ważę 42-45kg ;) Jestem szczupła, ale wiem nawet, z którego miejsca powinnam te rzekome 5kg zrzucić... :roll: