HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Joanna

Post autor: Joanna »

aniaka, dziewczyna przeprosiła, widać że się stara, a Ty sie jeszcze czepiasz...
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

stara sie stara...
tylko przecinków zabrakło :P :P
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:a39b534eb6="Copellia1"]sory więcej nie zadam pytania na ten temat[/quote:a39b534eb6]

zamiast umieszczac to w kolejnych postach, to mogłabyś je skasować, a nie sztucznie nabijać ich liczbę... :]

a tak wracając do Eleny i jej arabeski to także nie wiem, podobnie jak Mako[color=red:a39b534eb6][b:a39b534eb6]V[/b:a39b534eb6][/color:a39b534eb6]a, pod jakim kątem jest ona krzywa...
i nie piszcie o jakiś znajomościach i powiązaniach rodzinnych, bo to już trochę przesada :]
[size=9:a39b534eb6][color=darkblue:a39b534eb6]
pozdrawiam serdecznie MakoVą i przepraszam za moje niedopatrzenie... ;)[/color:a39b534eb6][/size:a39b534eb6]
Paula

Post autor: Paula »

Czyżby za wysoko podiosła nogę :P
A jeśli chodzi o korpus to on chyba specjalnie raczej jest "przekrzywiony" w tę stronę ( do obiektywu aparatu :P) :P
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[color=blue:5e0090e3be][/color:5e0090e3be][color=blue:5e0090e3be]posty nie na temat (dywagacje na temat ironii w wypowiedziach dyskutantek) zostały usuniete

poniższe posty nie na temat (o szkółkach baletowych we Wrocławiu zostały usuniete, uprasza sie o trzymanie sie tematu wątku, dyskusje przenieśc gdzie indziej lub na PM
Moderator[/color:5e0090e3be]
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

[quote:f17c8de0dd="Ania"][quote:f17c8de0dd]może dlatego, że żadna z nich nie ma rodziców tancerzy ze znajomościami, żeby załatwić córce udział w eurowizji?![/quote:f17c8de0dd]
Nie no, spokojnie, bo zaczynacie tu teorię spisku ułatwiającego karierę Eleny. No ale niestety zawsze tak jest jak ktoś odnosi sukcesy - nieodłącznie zaczynają się pojawiać takie głosy. Nawet jakby Elena nie miała rodziców tancerzy to pewnie zaczęłyby krążyć plotki typu jej ojciec znał sędziego czy matka jest kuzynką organizatora. Ale nawołuję do opamiętania się!
Chciałam jeszcze dodać, że to nie tylko "my" wychwalamy Elenę. Bardzo dobrą opinię mają też o niej fachowcy, że choć wspomnę Emila Wesołowskiego.[/quote:f17c8de0dd]

Moim zdaniem ogolnie latwiej jest komus "zrobic kariere" jesli ma znanych rodzicow ale faktycznie czasami sa sytuacje ze ktos ma talent a wszystcy twierdza ze to zasluga rodzicow lub ze np tanczy beznadziejnie a slawe moze zawdzieczac tylko nazwisku.
Jesli sa osoby, ktore faktycznie maja talent i wiedza o tym a nie maja znanych rodzicow to pwinny starac sie zeby osiagnac COS w zyciu. Wowczas jesli mi sie to uda to tylko sobie i swojej ciezkiej pracy beda mogly to zawdzieczac i to chyba jest wazniejsze niz nazwisko.
Co do talentu i techniki Eleny nie moge sie wypowiadac bo zupelnie sie na tym nie znam.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

[quote:e8e99fad72="Copellia1"]Ja tylko sie pytam dlaczego ją tak zchwalacie jeśli są dużo lepsze od niej tylko mniej znane tancerki a ona nie robi takich cudownych rzeczy?! :?:[/quote:e8e99fad72] Copellia1 nie wiesz co piszesz!!! i pamiętaj to nie jest jeszcze zawodowa wiekowo tancerka ,tylko uczennica ,ale fizycznie i techniczne to już tancerka .I tu nasuwa się pytanie podaj przykłady ,które są tak dobre w tym wieku - może trzeba to rozgłosić ,żeby zaistniały .Jestem za tym żeby te wszystkie nadprzeciętnie zdolne osoby wypromować i dać im szansę pójścia na głęboką wodę . 8) Ale tu trzeba konkrety i fakty.
Tanc...

Re: Krytyka

Post autor: Tanc... »

[quote:1c8fb6a8d3="Elenka1"]Mnie szczerze mówiąc Elena Karpuhina sie nie podoba ma krzywe arabezki a na konkursie eurowizji zasługą tego że wygrali 2 miejsce był jej partner który przes cały czas ją podnosił a ona nie robiła nic on się bardziej zmęczył niż ona .niestety jak by wyjechał do szkoły baletowej za granicę nie przyjeli by jej!!! :o[/quote:1c8fb6a8d3] uuuuuuuu cóż to za dzieciątko pisało !!!!! Tak się składa ,że oglądałem !!! bez komentarza
Julcia

Post autor: Julcia »

Jeśli Ona robi krzywe arabesqu to ja, chętnie bym też mogła tekie "krzywe" robić... :| Ludzie, którzy to pisali są naprawdę smutni... :|
_kitri_

Post autor: _kitri_ »

Jak mozna pisać takie rzeczy! Elena jest świetna światczy o tym fakt, ze zajeła 2 miejsc na Eurowizji. Jestem przekonana, ze nie dorastacie jej nawet do piet!
ODPOWIEDZ