Katowice - Nova Szkoła Tańca - balet dla dorosłych :)

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Katia

Post autor: Katia »

Przed zajęciami przyjdziesz, dostaniesz taką plastikową kartę. Powiesz, że chcesz zapłacić dzisiaj i że chcesz wejść od razu na zajęcia :)

Robimy hmm...jakby to nazwać... Podstawy podstaw ;p Tak więc spokojnie, wszystko nadrobisz.
Będziesz potrzebowała jakiś kostium - body najlepiej, na to jakieś legginsy :)
Ale jeśli nie masz, to jakieś spodnie dresowe (Takie w których będzie wygodnie Ci sie rozciągać, machać nogami itp) + bluzka (najlepiej na ramiączkach, będziesz widziała swoje ramiona). Baletki rzecz jasna, ale jeśli nie masz to najlepszym rozwiązaniem będą skarpetki ;p ( najlepiej czarne stopki :) )
mentolowa

Post autor: mentolowa »

mnie we wtorek nie było, ale idę teraz w sobotę - wybiera się któraś z was?
+ muszę kupić nowe baletki bo moje nie są zdatne do niczego, a pointy to ja w nich na pewno nie zrobię -.-
agness

Post autor: agness »

mentolowa - jeśli mogę ci odpisać wieczorem, to spoko :)
bo jak usłyszałam ciągle sie coś robi nowego i dużo to zastanawiam sie czy nie pójść już teraz w sobote przed wt, ale dopiero wieczorem będę wiedzieć, czy dam rade.
no i ten - jeśli tak, to musiałybyśmy sie spotkać wcześniej, bo ja tam jeszcze ani razu nie byłam no i nie mam nawet zapłacone...:P

haha już trzecia osoba jest angażowana przeze mnie w te zajęcia xD
mentolowa

u mnie nagła zmiana planów - jednak jutro się nie wybieram ;<
Katia

Post autor: Katia »

[quote:5fc978e2f3="mentolowa"]jednak jutro się nie wybieram ;<[/quote:5fc978e2f3]

jo tyż <zółwik>
Ale może we wtorek się zjawię
agness

:)))
to wszystkie was poznam, fajnie :)
mentolowa

we wtorek będę spooookojnie :D
agness

ja będę pierwszy raz, mam nadzieje że nie będę za bardzo od was odstawać :( bo że ogólnie będę, to wiadomo. tylko nie chce za bardzo :(
mentolowa

ja będę drugi raz bo co chwilę mi coś wypadało i też nie jestem jakąś mistrzynią w tym co robię :D ale pracuję nad sobą :D
Luthien88

Post autor: Luthien88 »

Hej dziewczyny, chciałabym zapytać o balet w szkole Nova i ogólnie w Katowicach albo okolicach (jestem z Tychów). Miałabym wielką ochotę się zapisać i jestem na etapie szukania. :D Według poniższych kategorii ;) jestem stara, mam 23 lata. W szkole tańczyłam, ostatnio taniec towarzyski, ćwiczyłam jogę, więc byłam dosyć sprawna, tylko ostatnio miałam problemy ze zdrowiem, schudłam 10 kg i przez to bardzo osłabłam. Ale mam zamiar grać na nosie moim zepsutym biodrom i tańczyć. :) Możecie mi coś polecić, opowiedzieć czy w Novej są zajęcia? Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ