Jak to jest z tą wagą?!
[quote:ca183d27e0="Elliot"]że nie mówisz do końca prawdy i nie rozumiem, co chcesz przez to osiągnąć i czemu ciągle się upierasz, że ważysz 15 kilo? [/quote:ca183d27e0]
<offtop on>
Może chce tylko, aby było o niej głośno?
<offtop off>
Tak na marginesie to nadal twierdzę, że taka waga jest po prostu NIEMOŻLIWA....
<offtop on>
Może chce tylko, aby było o niej głośno?
<offtop off>
Tak na marginesie to nadal twierdzę, że taka waga jest po prostu NIEMOŻLIWA....
Moi drodzy, myślę, że czas by zakończyć roztrząsanie sprawy Ballet Dancer. Rzeczywiście, taka waga wydaje się nieprawdopodobna, ale po co, to doszukiwanie się kłamstw czy potrzeby wzbudzenia sensacji? Gdyby to była anoreksja, to Ballet Dancer nie prosiłaby o rady jak utyć. Co więcej, mimo pozytywnej opinii jednego lekarza, postanowiła umówić się na wizytę do innego. Miejmy nadzieję, że tak się stanie, po czym okaże się, że wszystko jest w porządku i tego chyba byśmy życzyli, prawda?
[size=9:5ff735963d](sama w 4 klasie mając 150 cm wzrostu ważyłam 20 kilogramów, wszyscy dokuczali mojej mamie,że mnie głodzi i wołali na mnie patyczak oraz kościotrup, a wszystko było w porządku, taką miałam budowę.)[/size:5ff735963d]
[size=9:5ff735963d](sama w 4 klasie mając 150 cm wzrostu ważyłam 20 kilogramów, wszyscy dokuczali mojej mamie,że mnie głodzi i wołali na mnie patyczak oraz kościotrup, a wszystko było w porządku, taką miałam budowę.)[/size:5ff735963d]
Dodam 3 grosze.
Nie chcialem wspominać o budowie "dziecka", aby nie urazic, wówczas taka waga wydaje sie być mozliwa, ale co do wzrostu?
co prawda 140 cm podala Sigittaire, a nie Ballet Dancer, przynajmniej tak zauważyłem, wydaje sie za dużo... nie wiem co o tym mysleć i bo nie sądzę, aby Ballet Dancer robiła info o sobie dla sensacji, .... ????
Nie chcialem wspominać o budowie "dziecka", aby nie urazic, wówczas taka waga wydaje sie być mozliwa, ale co do wzrostu?
co prawda 140 cm podala Sigittaire, a nie Ballet Dancer, przynajmniej tak zauważyłem, wydaje sie za dużo... nie wiem co o tym mysleć i bo nie sądzę, aby Ballet Dancer robiła info o sobie dla sensacji, .... ????
-
Michalina.
[quote:ae36266aca="julianka"][quote:ae36266aca="Sagittaire"]14 lat, 140 cm wzrostu i 15 kg. [/quote:ae36266aca]
To jest (wg. mnie) niemożliwe.....[/quote:ae36266aca]
Też tak uważam. Mój sześcioletni brat waży 19 kg przy wzroście ok. 118 cm, a otyły na pewno nie jest, wręcz przeciwnie.
Ja ważę 41 kg przy wzroście 160 cm i wszyscy uważają mnie za chudą, ale przy Was mam pewne wątpliwości :P. W sumie jestem zadowolona ze swojej figury, tylko chciałabym bardziej wyrobić mięśnie brzucha i ud.
To jest (wg. mnie) niemożliwe.....[/quote:ae36266aca]
Też tak uważam. Mój sześcioletni brat waży 19 kg przy wzroście ok. 118 cm, a otyły na pewno nie jest, wręcz przeciwnie.
Ja ważę 41 kg przy wzroście 160 cm i wszyscy uważają mnie za chudą, ale przy Was mam pewne wątpliwości :P. W sumie jestem zadowolona ze swojej figury, tylko chciałabym bardziej wyrobić mięśnie brzucha i ud.
Boże święty czy mi się zdaje czy tutaj 3/4 osób ma anoreksje. Przecież to jest wręcz nie możliwe by przy 167 ważyć 38 kg i na dodatek sprawnie funkcjonować, a co dopiero tańczyć. Ja ze smutkiem przyznam się że przy 165 ważę 47 kilo. Zaczynam się zastanawiać patrząc na te wszystkie posty czy nie jestem jakąś słonicą.
Odetto, Twoja waga jest jak najbardziej prawidłowa jeśli chodzi o balet:-)
Trzeba wziąć pod uwagę, że wiele osób tutaj piszących ma 12-13-14 lat a w tym wieku to normalne, że ma się niską wagę w stosunku do wzrostu. Poza tym starsze tancerki, które już dłużej ćwiczą mają więcej mięśni niż np. 13 latka w związku z czym ich waga jest większa.
Oczywiście nie mówię o spotykanych w tym wątku przypadkach wagi 15 kg....bo wiadomo, ze jest to nierealne.
Trzeba wziąć pod uwagę, że wiele osób tutaj piszących ma 12-13-14 lat a w tym wieku to normalne, że ma się niską wagę w stosunku do wzrostu. Poza tym starsze tancerki, które już dłużej ćwiczą mają więcej mięśni niż np. 13 latka w związku z czym ich waga jest większa.
Oczywiście nie mówię o spotykanych w tym wątku przypadkach wagi 15 kg....bo wiadomo, ze jest to nierealne.
No właśnie, tym bardziej, że ja jestem ciut wyższa od ciebie i ważę też trochę więcej, ale nie uważam się za grubą ;) Czasem mam ochotę trochę schudnąć, ale na myśl o zaprzestaniu jedzenia czekolady odechciewa mi się diety ;) A jeśli czuję, że powinnam trochę schudnąć, to zazwyczaj staram się jeść mniejsze porcje + zapisuję się na fitness :)