Witam serdecznie,
Jak tu wszyscy zebrani interesuję się Tańcem i postanowiłam połączyć przyjemne z pożytecznym pisząc prace magisterską na ten temat. Proszę wiec jeśli macie chwilę to o wypełnijcie ankiete.
Link poniżej
https://docs.google.com/forms/d/1vX5-UMoDtt9wAOpZPDJ6Ocgs7M9xkrGo8Z6pnI5AxGc/viewform?usp=send_form
EVENT taneczny jako forma rekreacji - ankieta
-
AngelaMleczko
-
AngelaMleczko
Gdyby to było takie oczywiste nie pisałabym o tym, czuję się trochę urażona. Czyżbyś podawała w wątpliwość inteligencję tancerzy? Problemem nie jest mój brak zrozumienia poleceń, tylko wadliwa ankieta.
Ja zajmuję się kilkoma stylami (4) nie mogę wpisać np.: balet i contemporary tego samego stopnia. No, chyba że nie ma takiej opcji jak więcej niż jeden styl, ale nie ma o tym mowy.
Informacja o tym ile można wybrać odpowiedzi wyświetla się po fakcie, a nie można już nic skorygować.
Ja zajmuję się kilkoma stylami (4) nie mogę wpisać np.: balet i contemporary tego samego stopnia. No, chyba że nie ma takiej opcji jak więcej niż jeden styl, ale nie ma o tym mowy.
Informacja o tym ile można wybrać odpowiedzi wyświetla się po fakcie, a nie można już nic skorygować.