Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 11:41 pm
WItam po przerwie drodzy forumowicze !!
Wlasnie przed chwilka moj komputer zostal naprawiony, takze weszlam od razu, zeby z wami sie podzielic ta jakze entuzjastyczna i przemila wiadomoscia, ze Bajaderka wraca!!
Tak zartuje sobie tylko, ze entuzjastyczna;) Zalezy dla kogo:)
W kazdym razie jestem z powrotem!
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 10:30 pm
Chciałam tylko napisać, że strasznie brakuje mi naszego forum... Sporadycznie tu zaglądam, żeby sobie jakiegoś newsa przeczytać, ale czasu niestety brak
Może nadrobię w ferie
Pod warunkiem, że żadnej poprawki nie będę miała
Buuuuziaki!
Pamiętam o Was
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
mam nadzieje ze nie, i nie sadze zeby tak bylo, zdarzaly sie na tym forum osoby ktore od moderatorow czy od kogos innego (same tak mowily) cos uslyszaly i mowily ze z tego powodu odejda z forum bo tu jest niezdrowa atmosfera, ale Kasia nie jest osoba ktora sie obraza i odchodzi, przynajmniej nie wyglada na taka po tych wszystkich postach
Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 9:04 pm
Kasia ma bardzo napięty harmonogram tygodnia.
Dzięki, nathalie - rzeczywiście, ja się tak łatwo nie obrażam. No bo i za co? Że macie inne zdanie niz ja? Potrafię to uszanować tak samo jak i potrafię dostosować się do woli większości. Co nie znaczy, że całkowicie akceptuję zaistniałą sytuację. I pewnie też w jakimś stopniu ta ostatnio rozswawolona atmofera na forum ma wpływ na mą frekwencję, ale nie zapominam o Was i czasem coś napiszę.
Dzięki za pamięć.
PS. Jakbym miała się obrażać za inne poglądy to milton musiałby mniej 5metrowym łukiem okrążać. Prawda, Pawełku? xD
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 1:27 pm
Ehh... Powoli się łamie i chyba wrócę na forum
Może już nie będę siedzieć na nim godzinami, ale postaram się nadrobić zaległości
I może nawet do zagadek będę zaglądac
Ale co tam... I tak mnie nikt nie pamieta
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 11:32 pm
TAK! TAK! It's me
Aż miło, że o mnie nie zapomnieliście
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 12:35 pm
Oj przepraszam Was :*
Anno Mario - ja niestety nie mam już Twojego numeru telefonu, ponieważ miałam mały problem z telefonem i mi sie wykasowały wszystkie numery
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 12:48 pm
Super Columbinko, że będziesz :*
A ja niestety muszę na jakiś czas zrezygnować z forum, z powodu przygotowań do konkursu i nawału nauki... ale czasami będę wpadać i patrzeć co u Was nowego;*
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:40 pm
I tak prawie nikt nie zauważył, aczkolwiek chciałabym powiedzieć, że żyję, tylko czasu trochę mniej, a na forum wieczny nawał postów i nie można się połapać.
Dzisiaj to w ogóle wariacje prądowe, a że ja mieszkam na uboczu i czerpię energię ze Schwedt (większość miasta z Pomorzan) to mam jeszcze migawki świetlne xP
A chrzanię i idę spać xD
może nauczycielka okaże się wyrozumiała...