A co wiecie drodzy forumowicze o klasyce dla dorosłych w łodzi? Bo słyszałm, że są takie zajęcia... i czy na takie zajęcia przyjmują tych szczupłych czy chętnych??
_________________ ...cos I'm thirsty for your love...dancing underneath the skies of lust...
Tyle wiem na ten temat.
Ja planuję zapisać się do lilahuse ze względu na pasującą mi godzinę i dzień tygodnia.
Ale nie wiem czy moje zapisanie się szybko nastąpi gdyż mam pewne opory spowodowane całkowitym brakiem styczności z tańcem w moim 19 letnim życiu i...zerowym rozciągnięciem.
Mam 19 lat nigdy nie miałam styczności z baletem, ale od bardzo długiego czasu o tym marzę. Chyba się zapiszę, tylko godziny w lilla house mi nie pasują
Prażynko w takim razie zostaje ci project salsa.
Ja bardzo żałuję że nie pasują mi zajęcia w project.
Ale ty koniecznie się pochwal jak tylko zdecydujesz się zapisać .
pomysł dobry tylko... ciekawe ile by to kosztowało.
Paryżanko a lekcje prywatne[o ile cały ten plan doszedł by do skutku ] chciałabyś brać w której z tych dwóch szkół tańca ?
Musimy zamieścić ogłoszenie na forum, popytać znajomych no i przede wszystkim zadzwonić do szkoły i zapytać ile by to kosztowało i jakie są wolne terminy:)
A ty którą szkołę wolisz?
[ Dodano: Pią Paź 31, 2008 11:19 pm ]
Pytałam w Projekt Salsa. Jest możliwość prywatnych zajęć tylko trzeba znaleźć ok 8 osob.
przepraszam iż nie odpowiadałam ale byłam chora i nie miałam dostępu do internetu.
szczerze powiem że wolałabym chyba...project salsa ze względu na to że u nich zajęcia trwają 15 min dłużej niż w lila, a wydaje mi się że to dość sporo.
choć lila ma fajniejszy, przyjemniejszy wystrój wnętrz
PS. gdy dzwoniłaś powiedzieli coś o cenie ?
[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 10:07 am ]
dopiero zobaczyłam że mam pw od Ciebie no to już wycofuje pytanie o cenę