Związek z tańcem: milośnik-uczeń
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 5:38 pm
Poszukuję muzyki z tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=IdESlHprO1U
nie wiecie gdzie można ściągnąć tę muzykę, bo jak oglądam na youtubie to mi się ciągle zacina , a potrzebuję tej muzyki koniecznie
HELP,
HELP...
_________________ "Człowiek nie może latać- tancerz musi, po to otrzymał ciało"
Związek z tańcem: Uczeń OSB
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 7:03 pm
Szukam muzyki z Coppelii Leo Delibesa, najlepiej cały balet. Jeśli ktoś ma na komputerze i może udostępnić albo wie gdzie można kupić, proszę o odpowiedź tutaj albo na PM
_________________ "Ale próbować warto" William Wharton
Związek z tańcem: Uczeń OSB
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 7:37 pm
Dziękuję bardzo, ale może ma ktoś inforacje gdzie można w Polsce kupić taką (lub podobną) płytę, ponieważ nie mam możliwości dokonać takiego zakupu w internecie na zagranicznych stronach.
_________________ "Ale próbować warto" William Wharton
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 6:10 pm
Szukam utworu "El tango de Roxanne", ale tak, żeby dało się ściągnąć na dysk. Najlepiej na jakiejś storonie internetowej. Ostatecznie jak ktoś ma na kompie, to może pisać na PW. Ale to ostatecznie, bo moja skrzynka pocztowa ostatnio miewa różne humory i otwiera się tylko w pełnię księżyca... Na dobra żartuję, ale na prawdę skrzynka otwiera się tylko okazjonalnie.
Zaznaczę, że baaardzo mi na tym zależy, bo z kompa sobie puścić nie mogę, bo jedyne miejsce do ćwiczeń to salon na parterze, a komputer jest nie dość, że na górze, to w małym i zawalonym zabawkami pokoju. Tak więc nie ma innej opcji- muszę to mieć na płycie, żeby móc ćwiczyć.
_________________ Wampirzyca prosto z Brukseli
"Taniec jest jedną z najdoskonalszych form kontaktu z nieskończoną inteligencją" Paulo Coelho
Poszukuję muzyki Bartłomieja Gliniaka z filmu "Mój Nikifor"
Na stronach filmu nie ma. Bardzo proszę bo potrzebne mi do ułożenia choreografii do programu łyżwiarskiego. Z góry dziękuję.
_________________ To mnie przerasta!
Ale da sie udżwignąć
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 8:00 pm
Potrzebuję muzykę z tego: http://www.youtube.com/wa...re=channel_page
czy ktos wie, gdzie można ją ściągnąć? w wersji takiej jaka jest, tzn. instrumentalna.
ja znalazłam tylko na fortepian.
Yann Tiersen - Comptine d'un autre été: l'après-midi
możesz to ściągnąć np. z aresa czy emule
nuty też tam możesz znaleźć
innym sposobem na nauczenie się tego są tutoriale na youtube
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Ostatnio zmieniony przez Maron Pią Kwi 10, 2009 12:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 3:58 pm Pilne pytanie o taniec rosyjski
Potrzebuję muzykę (najlepiej z baletu) do tańca rosyjskiego dla tancerki. Poradźcie: gdzie mogę taką znaleźć, może w jakiej wyszukiwarce. W jakich baletach byłaby najodpowiedniejsza? Myśłę o czymś żywym, wesołym.
Związek z tańcem: miłośnik
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 4:09 pm
Dla mnie najbardziej znany jest fragment z "Dziadka do orzechów":
http://www.youtube.com/watch?v=NzSGBGWO3r4
A różne motywy można znaleźć w youtube wpisując po prostu "russian dance" i jeżeli coś Ci przypadnie do gustu, możesz zapytać na forum i może ktoś będzie miał i Ci wyśle .
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 7:52 am
spokojny taniec rosyjski przechodzący w wesoly, żywy finał jest też w Jeziorze łabędziem, wśród tanców narodowych na balu w II akcie (lub jak kto woli wśród tańców ksiżniczek) ale uwaga - nie w każdym nagraniu występuje
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: miłośnik, uczeń(!!!)
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 8:45 pm
Porcelaine, dla Ciebie ---> http://rapidshare.com/fil...AUNACH.mp3.html do pobrania jeśli link nie działa, a działać powinien, to pisz a wyślę na maila. Pozdrawiam i służę pomocą ^^
_________________ ~*~Taniec jest ukrytym językiem duszy~*~
Całusyy ;*
http://madziaros.wrzuta.p...Bcn3wr/rumba_01 czy ktoś z forumowiczów wie, co to za utwór? tytuł/wykonawca... napisano tam, że to rumba z pokazów Michała i Joanny, może ktoś wie z jakiego?
_________________ ...cos I'm thirsty for your love...dancing underneath the skies of lust...
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 3:51 pm
wejdź na mp3.teledyski.info i wpisz jezioro łabędzie, tam dużo utworów wyskoczy, ale jest i po kawałku wrzucone i w całości (około 26 minut), klikasz na nazwę utworu i zapisujesz na dysku