Z tego co wiem nie ma jeszcze tak szczegółowych informacji.
Np. jeśli chodzi o Warszawę wiadomo tylko którego dnia, ale o której godzinie i za ile - jeszcze nie.
a w Poznaniu w CK Zamek... a tam scena jest malutka w porównaniu z Operą! ciekawa jestem jak się zmieszczą...
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
uh! chyba bede musiała podziękować... wole zobaczyć 2 razy Ejfmana
To może być fajne, jak byłam w tym roku na warsztatach w Londynie, to przypadkiem w studiu baletowym trafilam na zajecia ze wspolczesnego prowadzone przez dziewczyne z tego zespolu, gadałam z nią i mówiła że wybieraja sie do Polski i wypytywala o wszystko( np. czy taniec jest popularny ,smieszny zbieg okolicznosci. Zajecia byly SUPER wiec jezeli oni tam tak tancza to bomba mowila tez ze ten teatr jest wzorowany na ''Dance Theather of Harlem'' z USA
nie zauważyłam. ale i tak pewnie wybiorę się sama, więc... zresztą zobaczymy może do tego czasu już będę bogata
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Sro Wrz 14, 2005 10:11 pm
Mimo wszystko sądzę że 400 nawet za dwa bilety to bardzo dużo :) No ale cóż, ciężko się dziwić że ludzie żadziej chodzą na balety :(
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)