Wysłany: Sob Gru 12, 2009 11:23 pm Baletowe ozdoby na choinkę?
Co o tym sądzicie? A może macie jakieś piękne ozdoby choinkowe związane z tańcem? Zapraszam do dyskusji, podzielcie się z nami waszymi nabytkami
Wydaje mi się, ze nie było takiego tematu, ale jeśli jest to proszę o usunięcie tego topicu.
Pochwalę się moją baletnicą-bombką.
_________________ "Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce."
-Paulo Coelho, "Czarownica z Portobello"
B. fajny temat. Pirwszy raz widzę taką ozdobę. podoba mi się strasznie. Mam nadzieję, że też znajdę taka.
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis
Kupiłam ją... w TESCO ;D Są tam baletnice w przeróżnych "pozycjach"
_________________ "Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce."
Myślę, ze raczej w każdym. Kosztowała coś koło 6-7 zł.
margotczyk tańczący aniołek ma słodką minkę, a baletnica oczywiście jest prześliczna!
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 9:43 pm
w tym roku dostałam od pewnego Mikołaja baletnicę z przezroczystego plastyku ozdobiona srebnym brokatem - jest sliczna i ma bardzo dobrze dobraną poze - pawdziwie baletową!
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 11:11 am
<off top mode on >
jak widze napis bobmka - to kojarzy mi sie on jeno z małą bombeczką - najlepiej taka atomóweczką ...
nie wiem - może powinieniem zapisac sie do Al-Kaidy albo coś, skoro moje skojarzenia taka droga podążają
<off top mode off>
Torin vel miłośnik baniek na choinkę
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
jak widze napis bobmka - to kojarzy mi sie on jeno z małą bombeczką - najlepiej taka atomóweczką
Torinie! Nie wiem skąd o Ciebie sie biorą takie terorystyczno-wojenne skojarzenia w przeciwieństwie do mnie. Mi to sie kojarzy z bardzo przyjemnymi rzeczami
_________________ To mnie przerasta!
Ale da sie udżwignąć