Cheryl! Super kompozycja przynajmniej dla takiego faceta jak ja który kiedyś marzył o lotnictwie.
Ten samolot jest pięęęękny z tym motylkiem na skrzydle
_________________ To mnie przerasta!
Ale da sie udżwignąć
Pięęęękna maszyna w połączeniu z pięęęęęęęęękną kobietą to jest miód dla serca mężczyzny.
Te zdjęcie dla mnie konkuruje ze zdjęciem Bajaderki z synkiem i dlatego zaczynam sie wahać: komu dać pkt.
Ale da sie udżwignąć
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 11:19 am
Skoro konkurs nasz powoli dobiega (a może nawet - patrząc na to co za oknem - doślizguje się) do końca ogłoszę mała modyfikacje sposobu jego rozstrzygnięcia !
Więc tak - jedynym i nieodwołalnym jurorem będę ... Tfu - nie tak
Każdy z głosujących będzie mógł oddać głos nie na jeden ale na trzy zdjęcia.
Na trzy ulubione zdjęcia bez wartościowania które najpiękniejsze a które nieco mniej.
Zdecyduje o miejscu jak zwykle suma zdobytych głosów.
No ale będzie łatwiej zdecydować się co ładne a co zasługuje a co nie i już
Mam nadzieję, że zmiana jest zmiana na lepsze no i może zachęci jeszcze naszych wspaniałych forumowiczów do wstawienia nowych zdjątek
Torin
p.s.
aha - zmiana została wypracowana w pocie czoła z użyciem wielkich sił i środków na wirtualnym zebraniu plenarnym wszystkich stworów "zarządzających" forum
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
ięc tak - jedynym i nieodwołalnym jurorem będę ...
kurcze tyle lat Cie czytam, a Ty caly czas masz swoje poczucie humoru i entuzjazm jakbys tu dopiero co zajrzał
(rozumiem, ze post do usuniecia po przeczytaniu)
Związek z tańcem: bliski
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 8:51 pm
Ha, pięknie, w końcu jakieś zimowe
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------
a to rozumiem, ze od jutra to dlatego, ze nasz kochany informatyk forumowy ma jutro wolne i ankietę zrobi w niedziele roboczą?
A czy będzie można, oprócz głosowania w ankiecie w poście napisać publicznie na kogo się głosowało i wyróżnić (poza punktami) inne osoby??? ja nie mam do ukrycia nic i chętnie się przyznam , na kogo zagłosuję, a oprócz tego chciałabym pochwalić 3 zdjęcia, poza tymi 3 które dostaną mój głos:)
A swoją drogą to cieżko wybrac te 3 , a jeszcze 3 to jeszcze, ale 1 to bym nie byla w stanie.... dobrz Torinie, ze zmieniles zasady.
A czy będzie można, oprócz głosowania w ankiecie w poście napisać publicznie na kogo się głosowało i wyróżnić (poza punktami) inne osoby???
Sagi! Przeca nawet jak głosujesz w wyborach powszechnych to nikt Ci nie broni wyjawniać Twoich preferencji. Żyjemy w wolnym kraju.
To ja Ci dam przyklad niezwykłej, osobistej "odwagi" cywilnej: bedę głosowal na Bajaderkę i Cheryl tylko jeszcze nie wiem w jakiej kolejności.
To jest jawny lobbing.
Ale da sie udżwignąć
Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 11:38 am
Koniec wstawiania i basta !!
Kto nie zdążył te może sobie zjeść co najwyżej kawałek ciasta
/tzn jak po sylwestrowej nocy może jeść lub chociaż patrzyć na ciasto oraz inne potrawy nie wyłączając a może nawet w szczególności na napoje /
Torin
p.s.
a ankieta będzie wkrótce - jak się zrobi
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!