Związek z tańcem: Tancerka
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:34 pm
Właśnie zadzwoniłam no Novej i babka powiedziała mi, że ponoć nie uzbierała się ustalona liczba chętnych... Eeeem... Nie rozumiem już. Przedzwońcie jeszcze ktoś tam i dajcie znać co i jak.
_________________ "Black hole sun,
Won't you come
And wash away the rain?"
dzwoniłam nikt nie odbierał:( jak ja byłam się zapisywać to było zapisanych chyba 7 osób ale zapłaciły tylko 2 , Wiec może biorą pod uwagę narazie tylko tych którzy zapłacili
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 12:56 am
Pojedźmy tam masowo we wtorek!!! Na przyszły tydzień. Albo w sobotę.
Będę dzwonić do nich w poniedziałek, jutro szkoła jest nieczynna, a w soboty otwarta chyba tylko do 15.
Ja mam nieopłacone zajęcia, bo został mi jeden karnet.
Won't you come
And wash away the rain?"
Związek z tańcem: początkujący
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 11:41 am
Hej wszystkim
Właśnie wczoraj dowiedziałam się że otworzyła się grupa dla początkujących. Trochę późno Dzwoniłam może z 1,5 miesiąca temu to jeszcze nic nie wiedzieli na 100 %. Chciałabym się bardzo zapisać. Jutro mam zamiar dzwonić. Ciekawe czy są jeszcze miejsca. Rany znacie jakiś sklep gdzie na szybko można kupić baletki?? Jak zamówię w sklepie internetowym to nie ma szans by dotarły na wtorek
W ogóle to mam niesamowitego stresa. Z baletem nie miałam nigdy nic do czynienia (niespełnione marzenie małej dziewczynki), mam nadzieję że będziecie wyrozumiałe i nie będziecie się podśmiewać ze starszej koleżanki
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 12:18 pm
westa, Sklep Stakato w Katowicach, tam kupisz baletki, kostiumy i różne przybory do baletu
http://www.stakato.pl/
Co do miejsc - spoookojnie. Naprawdę wątpię w to, by lista zapisanych była już pełna
Won't you come
And wash away the rain?"
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 8:36 pm
Ja normalnie tam idę we wtorek tak jakbym szła na zajęcia jak mi powiedzą, że ich nie ma to tym gorzej dla nich bo będą zmuszeni do zasmakowania mojego gniewu. Proste.
Kto jest ze mną?
Związek z tańcem: Adept Baletu
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 9:00 pm
Skoro jest tak mało chętnych to powinni zaproponować taką grupę indywidualną i podnieść koszt karnetu co zwróciłoby się nam przy większej ilości zajęć, ale zobaczymy co będzie , w każdym razie oficjalnie nova nie odwołała tych zajęć i mam nadzieje , że tak zostanie
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 9:50 pm
Właśnie, nic oficjalnego nie podali nam do informacji, ba - ja w piątek dostałam jeszcze smsa, że zajęcia się odbywają przy ulicy chorzowskiej więc wywnioskowałam, że wszystko jest cacy.
Związek z tańcem: początkujący
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 6:33 pm
I jak dziewczyny wrażenia?? Szczerze mówiąc to frekwencja dość spora A jeśli chodzi o same zajęcia to ze mnie taki słonik w składzie porcelany, ale się nie poddam
Westa jaki słonik z w składzie porcelany, Ty lepiej ode mnie jesteś rozciągnięta:) Oczywiście wrażenia bardzo pozytywne. Ja idę jeszcze w sobotę:) wybiera się ktoś może?