Wysłany: Sob Cze 25, 2011 1:46 pm Laboratorium odzieży scenicznej i mody W&TEAM
Jest mi bardzo miło zaprezentować stronę Laboratorium odzieży scenicznej i mody.
Tak naprawdę to strona dopiero powstaje lecz bardzo zachęcam do stałego jej śledzenia.
Laboratorium posiada ogromny asortyment który na dniach zostanie zaprezentowany w dziale galeria oraz laboratorium.
Adres strony Laboratorium
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 10:04 am
Kiedy bedzie mozna zobaczyc pelna oferte? Na stronie pojawiaja sie dwie pierwsze literki kostiumow, nastepne juz nie-spodnie, pajace itd takze nie dzialaja
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Związek z tańcem: uczeń/tancerz
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 12:03 pm
Wysłałam do "Laboratorium" na pw takie same zapytanie i otrzymałam taką odpowiedź.:
Uzbrój się troszkę w cierpliwość ,jesteśmy w trakcie totalnej organizacji ale już wkrótce strona będzie kompletna i wszystkie produkty będzie można zobaczyć i poznać ich ceny.
Jeżeli chcesz uzyskać jakieś bliższe informacje lub masz specjalne życzenia zapraszam do kontaktu tel .501 817 177
Bajaderko!
Tak jak napisał Kasiek i My troszkę wcześniej :jeszcze troszkę cierpliwości i stronka będzie kompletna .Bardzo Nas cieszy zainteresowanie z Waszej strony -więc obiecujemy pogonić stronkobudowaczy a co niecierpliwszych zapraszamy do kontaktu mailowego lub telefonicznego:
lotorka@o2.pl
501817177
501816716
Ciekawe jesteśmy Waszych oczekiwań i potrzeb aby poszerzać asorytyment