Proszę, pomóżcie, to bardzo ważne. Potrzebuję mieć pointy już na 1 marca, jednak przeszukałam chyba wszystkie sklepy jakie istnieją (internetowe) i nigdzie nie ma! Tylko w elite, ale tam od kilku tygodni nie ma mojego rozmiaru, potrzebuję Fouette. Dzwoniłam tam 2 razy i dostawa miała być w tym tygodniu, a nie ma. A teraz nawet dodzwonić się tam nie można. Czy można jeszcze gdzieś dostać Grishko Fouette? Może być też ewentualnie sklep w UK, bo jutro tam lecę, ale też przeglądałam i tam mają albo Blochy albo Grishko 2007 ;/ Jak nie będę mieć tych point na 1 marca, to będzie bardzo, bardzo źle
Związek z tańcem: amatorski, z pasją
Wysłany: Nie Cze 02, 2013 10:13 pm
Jeśli potrzebujesz innego rozmiaru Elite, niż te, które są na stronie, to może sklep mógłby je dla Ciebie sprowadzić? Pamiętam, że wtedy, kiedy wyprzedawano model Vaganova, to oferowali się na stronie internetowej, że jest możliwość sprowadzenia brakujących rozmiarów, ale oczywiście już nie w cenie promocyjnej...
_________________ Życie jest raczej walką niż tańcem – powiada Marek Aureliusz. Ale nie jestem pewien, czy to prawda. Życie jest najczęściej nie tyle walką, ile męczącym balansowaniem – tanecznym krokiem na palcach - pośród niebezpiecznych sytuacji.
Związek z tańcem: wciąż się kształcę
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 11:00 pm
lj ja kupiłam tydzień temu Grishko Elite w Warszawie w księgarni Sawart na Moliera (przy szkole baletowej), mieli bardzo dużo rozmiarów, Pani pomogła mi dobrac idealny