Sprzedam kostium firmy wear moi calista, rozmiar L. Niestety jest na mnie za duzy, probowalam skrocic ramiaczka, jednak nadal na mnie "wisi". Gdyby byl ktos zainteresowany, oddam go za 30 zl plus przesylka. Chetnym wysle zdjecia
_________________ Results don’t happen overnight. Every change takes time and effort. Patience and determination are key.
W ramach przygotowań do nowego sezonu artystycznego, do sprzedania są:
1. Body W& Team (szyte na zamówienie) - rozmiar XS/S, 166 cm wzrostu - 2 sztuki:
* Kolor intensywnie niebieski, z lycry, z troczkiem na wysokości biustu, na szerokich ramiączkach, średnie wycięcie z tyłu.
Pięknie podkreśla dekolt, wzmocniona częśc przy biuście, pionowe cięcia z przodu.
Stan idealny.
Cena 30 zł.
* Kolor fioletowy, z tyłu głęboki dekolt ozdobiony zbiegającymi się w jednym miejscy satynowymi wstążeczkami i kokardką.
Stan idealny. Założone parę razy.
Przepiękne, wysoka jakosc materiału.
Cena 30 zł.
Czarne, na cienkich ramiączkach, na plecach częściowo efektowna czarna siateczka.
Stan idealny kostium założony dosłownie dwa - trzy razy.
Cena 20 zł (w sklepie 145)
3. Dziecięcy strój do cwiczeń - niebieskie body rękaw 3/4, biała spódniczka szyfonowa wiązana. Nowe. Na dziewczynkę w wieku 4 - 7 lat. Rozmiar stroju ok. 110 - 116, spódniczka 116 - 134, zależnie od preferowanej długości, szerokośc w talii reguluje wiązanie.
Cena zestawu 40 zł.
4. Dziecięca paczka biała dwuwarstwowa wszyta w kostium biały, bawełna z lycrą. Delikatny tiul, góra wiązana na szyi (można też szelki doszyć w dowolny sposób).
Nowa.
Rozmiar na 8 - 12 lat.
Cena 40 zl.
5. Bluzka półprzezroczysta z siateczki, elastyczna, czarna, z długim rękawem. Rozmiar XS.
Zainteresowanym mogę mailowo wysłać zdjęcia - proszę podac maila w wiadomości prywatnej. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie.
Sprzedam
1. nowy kostium wzor yumiko..niestety dla mnie za duzy. Szyty w polsce, w&t, na wzrost 175cm. .posiada dlugi rekaw, w sam raz na zime. Kolor fioletowy. Nowy, nieuzywany. Cena 60 zl plus przesylka
2. Yumiko na ramiaczkach kolor zielony z lamowka rozowa. Rozmiar M- ale wychodzi S- jest dla mnie za mały. Oryginalny, mialam go na sobie tylko raz. Placilam za niego 60 euro, cena do negocjacji.
Zainteresowanym chetnie wysle zdjcia.
Oto drugi wzór kostiumu. Mój jest w kolorze zielonym
Ostatnio zmieniony przez renlo Czw Paź 29, 2015 9:46 pm, w całości zmieniany 4 razy
- tuniczka przywieziona z samego Paryża Emotikon wink (nie pamiętam marki, metka wycięta), asymetryczna, w najdłuższym miejscu 32 cm, wiązanie jest elastyczne!
SPRZEDANE
Ostatnio zmieniony przez feroMonik Czw Sty 07, 2016 7:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Związek z tańcem: wciąż się kształcę
Wysłany: Wto Sty 05, 2016 2:01 pm
Sprzedam
-ocieplacze na łydki półdługie w kolorze fioletowym, materiał bawełna/lycra, mają pętelkę pod piętę, cena 20 zł
-czarne body Bloch na troszkę grubszych ramiączkach, rozmiar 170 cm, materiał bawełna/lycra, cena 20 zł EDIT sprzedane
-czarną spódniczkę z szyfonu, szytą z koła, krótką, wiązaną w pasie, cena 15 zł EDIT sprzedane
-liliową spódniczkę z szyfonu, nie jest z koła, ciut dłuższa, również wiązana w pasie, cena 15 zł
-sneakersy sanshy w kolorze czarnym tutto nero, rozmiar 39, cena 60 zł
Ostatnio zmieniony przez Georgia~ Nie Sty 17, 2016 8:44 pm, w całości zmieniany 2 razy
sprzedam KOSTIUM, body do cwiczen- nowy, nie uzywany
kolor seledynowy, z długim rękawem.
Idealnie nada sie na sale baletowa lub na występ.
Cena 90 zł. rozmiar M
Zdjecia i wiecej informacji moge wyslac na priv
Związek z tańcem: wciąż się kształcę
Wysłany: Wto Lis 22, 2016 2:14 pm
Sprzedam:
-klasyczną paczkę białą, na kole, zdobiona termocekinami i srebrnymi tasiemkami, na wysoką osobę pow 170cm, w biodrach koło 93-97 cm, założona nie więcej niż 5 razy, cena 700zł
-szyfonową spódniczkę krótką w kolorze liliowym, rozm M, cena 15 zł EDIT: sprzedana
Związek z tańcem: Tancerka
Wysłany: Sob Sie 19, 2017 11:30 pm Sprzedam paczkę intermezzo
Sprzedam wyglądającą jak nowa, trochę używaną białą paczkę INTERMEZZO. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub wiadomości e-mail - claire243546@gmail.com. OKAZJA !!!