jak juz mowa o Niemenie to pozwole sobie zareklamować wspaniałego człowieka Joachima Perlika który ma do niego łudząco podobny głos...aż chce sie posłuchac ;D
_________________ Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi, bo taniec wciąga jak narkotyk i… nigdy nie próbuj się z tego leczyc
Maurice Bejart
Związek z tańcem: Uczeń
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 6:44 pm
Niemen to jeden z najlepszych spektakli KTT (cudowny... szczegolnie "Jaki kolor wybrac chcesz" czy jak to tam sie nazywa i "Dziwny jest ten swiat"). chcialabym go zobaczyc po raz kolejny
Och.. No nie mogę! Mnie się ten spektakl zupełnie nie podobał. Wg mnie był płytki i płaski. Ogladając spektakl o Niemenie miałam nadzieje, że nie będzie przynajmniej choreografii do piosenki "Dziwny jest ten świat" Raz, że temu utworowi niczego nie potrzeba, dwa - na pewno nie tak dosłownego przedstawienia ruchowego treści. No i to łkające aktorstwo Pańtakowie robili do tego choreografię? Ja byłam zażenowana.
Moi "tańczący" znajomi mieli podobne odczucia. "Nietanczacym" się raczej podobało (wiadomo, ze sam ruch działa..:P).
A ja uważam, ze Niemen (gdyby żył) powinien sie za ten spektakl na KTT obrazic
chcialam tylko powiedziec ze on widzial ten spektakl(wprawdzie bylo to pare dobrych lat temu) a nawet KTT dawno temu jak jeszcze Pan Niemen żył tańczyl razem z nim na scenie za jego plecami kiedy on spiewal i nie mial nic przeciwko to tylko tyle
_________________ tu warto zajrzec zapraszam www.ktt.pl (Kielecki Teatr Tanca)