Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 10:18 pm
własnie, przecież "stare" interesujące topiki można odnowić - na forum jest tyle nowych osób - na pewno mają cos dododania. No i twórzcie /twórzmy nowe ciekawe tematy - pytajcie o to co Was interesuje:)
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
nie widze nic złego w odświeżaniu starych topików, jesli akurat musielibysmy zakłada cnowy, zeby o coś spytać... Ja też tak pare razy zrobiłam i zaden moderator nie miał nic przeciwko szczególnie w pogadalni i praktyce często odswieza sie wątki...
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 7:25 pm
Nie miał i nie będzie miał. bo niby dlaczego. przecież w każdej chwili moga się pojawić jakieś nowe spostrzezenia, nowe myśle.
Oczywiście jeśli ktoś będzie powtarzał wcześneijsze myśli to już gorzej...ale to juz odrębna sprawa. Sama czasem lubię poczytac stare watki, o których już np. zapomniałam.
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 11:40 pm
Dziewczyny, ale jesli jedna osoba odświeża jedengo dnia trzy czy cztery wątki w jednym tylko dziale, a do tego jej/jego posty ograniczają się np. do stwierdzenia "o, widzicie? marzenia się spełniają!" (to oczywiście tylko przykład, ale wiecie, co ma na myśli) to moja natychmiastowa myśl jest taka, że ten użytkownik chce podbić sobie rangę, własnie przyszedł na forum, a nie chce byc nowicjuszem. Takie odświeżanie tematów bardzo mi się nie podoba, jest głupie i dziecinne!
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 12:05 am
no jesli ktos pisze cos w starych tematach tylko dlatego by nabic sobie range to nie, ale jesli chce napisac cos sensownego lub o cos zapytac to ja nic przeciwko nie mam.
Kasiu, nie zawsze Twoje posty wnoszą coś do dyskusji... czasem są napisane tak poprostu, żeby tylko coś napisać albo powtarzają już wyżej wymienione treści...
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 10:29 pm
sam piszesz, ze czasem.
z tego co mi wiadomo sa tu osoby, ktore pisza ogolnie mniej niz ja ale ich posty skladaja sie prawie ze z samych bezsensownych tresci (nie bede po nickach wymieniac).
wiadomo, ze nikt nie jest bez grzechu i ja tez nie. staram sie raczej pomoc, doradzic, lub zatwierdzic czyjas rade. sa tez luzniejsze watki, w ktorych mozna sobie troche odpuscic..
no nie przesadzajcie..
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 8:19 am
no wlasnie o to chodzi, ze ja nie uwazam, zeby pisanie duzej ilosci postow bylo czyms zlym, oraz powodem przyznania mi zoltej kartki.
dlatego chce bardziej konkretnych wyjasnien, za co ja dostalam.
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 8:25 am
Kasia :)) napisał/a:
ub zatwierdzic czyjas rade
To też jeden z powodów bo po co później wychodzi coś takiejgo:
A: Dobrze jest też długo siedzieć w żabce to otwiera biodra.
B: Tak, to prawda.
C: No super pomysł też to stosowałam.
Poza tym Kasiu z czewgo pamiętam dostawałaś sporo ostrzeżeń i postanowiliśmy być fair wobec innych użytkowników. Zresztą po co się tak oburzać? Przecież z jednej kartki nie jest tak ciężko zejść...
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 8:48 am
ostrzezenia dostawalam [chyba 2 tyg temu] a potem juz nic. kilka dni sie prawie w ogole nie odzywalam, zeby mi ilosc postow dziennie spadla [bo to straszne, ze jest tak duzo ].
i rozumiem ze moze latwo jest zejsc z jednej kartki, ale bez powodow nie mozna jej tez przyznawac, dlatego chce sie dowiedziec dlaczego ja dostalam, bo jakos nikt jeszcze mi tego nie wytlumaczyl.
poza tym, paula, nie ograniczam sie do wypowiedzi "tak, to prawda" czy "swietny pomysl", wiec nie podawaj przykladow moich wypowiedzi, ktore nie sa prawdziwe, a robisz tylko nieprawdziwy obraz moich postow
Związek z tańcem: miłośnik
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 10:01 am
Kasiu, wtrącę się, dobrze?
Naprawdę uważam, że grono moderatorów i administratorów nie mogło się mylić. Może pisałaś sporo postów, które rzeczywiście nie wnosiły nic do rozmwy. Oczywiście, że nie wszystkie takie były. Ale może było ich... no nie wiem... za dużo...?
Ja nie twierdzę, że nie dostawałam ostrzeżeń. Ale staram się teraz nie schodzić z tematów i wnosić coś do dyskusji...
Nikt się na Ciebie nie uwziął, tylko po prostu ostrzegł, ukarał trochę. Żółta kartka to nic strasznego - przecież wcześniej czy później na pewno ją stracisz.
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 10:12 am
proponuję Kasiu po dokładniejsze uzasadnienie żółtej kartki zwrócić sie do któregoś z adminów lub moderatorów na PW a nie toczyć na otwartym forum dyskusje do której zaraz właczą sie osoby postronne - po co Ci to?
(siebie do korespondencji PW nie polecam bo 2 dni nie będzie mnie na forum)
pozdrawiam
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
takie a nie inne są zasady użytkowania tego forum i wypadałoby się do nich dostosować... możesz pisać i 1000 postów dziennie i nikt nie będzie miał pretensji jeśli będą naprawdę treściwe...
proponuję, tak jak powiedziała Kasia G, przenieść tą dyskusję na wiadomości prywatne...
jak widać nie jestem jedyną osobą, której przeszkadza ilość i "jakość" pisanych przez Ciebie postów...
Chcialam przerwac rozmowe dotyczaca zoltych kartek i zapytac o cos innego. Czesto moderatorzy umieszczaja na forum uwagi (pod nowymi postami), ze ten teamt juz byl poruszany, zeby go nie ponawiac. Chcialam zaptac czy mozna na stronie umiescic (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) pasek - wyszukiwarke, dzieki ktorej po wpisaniu zagadnienia wyswietli sie lista tematow gdzie dana rzecz/sprawa byla poruszna. Nie wiem czy jest mozliwe zeby cos takiego istanialo ale mysle ze bardzo sie przyda.