Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Czw Cze 01, 2006 2:01 pm Pokaz pracy uczniów Krakowskiej Akademii Tańca
21 i 22 czerwca w Teatrze Ludowym w królewskim mieście Krakowie odbędzie się coroczna Gala Baletowa uczniów Krakowskiej Akademii Tańca (dyr. artystyczny Monika Myśliwiec). W tym roku zobaczyć można na niej choreografie klasyczne, tańca współczesnego i jazzu, a także zwycięskie układy z tegorocznych eliminacji Dance World Cup oraz fragmenty spektaklu Et in terra pax, w którym niektóre uczennice Akademii występowały w marcu we włoskiej miejscowości Cento na zaproszenie tamtejszej szkoły tańca. Bilety do kupienia w kasie teatru.
No ja ze swojej strony mogę tylko serdecznie zaprosić, gdyż również tam występuję, nawet w całkiem sporej ilości choreografii
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 12:03 am
Makova, możesz się spodziewać Bajaderki u siebie na występach! Bardzo postaram się przyjść, jako nie widziałam zwycięskich choreografii i przede wszystkim Makovej Panienki na balecie:)
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 4:12 pm
Mozesz jeszcze Makova dodac o ktorej godzinie??
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 1:50 pm
A jesli sa takie drogie bilety to nie bedzie jakis wejsciowek?
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 2:13 pm
wejściówek? nie jesteśmy zespołem ejfmana żeby rozprowadzać wejściówki
poza tym hmm...nasze kosztują 27 (co wg. mnie jest totalną paranoją, chciałabym widzieć te pieniądze w postaci nowych drążków czy remontu sal a tymczasem znikają w czasoprzestrzeni ), a nie dalej jak wczoraj za wasz koncert zapłaciłam 25 zł, więc miejsca na bulwers nie przewiduję w tej materii :]
you make my heart sing,
wild thing!!!
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 3:00 pm
Nou nas tylko na koncert galowy kosztowały 25zl. Wczesniej dla szkol byly po 12zl, a w sobote po 15zl
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 3:54 pm
Dziewczyny, w końcu to nie jest tak drogo, nie przesadzajmy;)
A ja tam zapłacę te 27 zł, bo jeszcze nigdy nie widziałam makovej jak tańczy:) i wogóle Akademii....
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Nie ma biletów...? Tak słyszałam, i bardzo mi z tym źle, bo chciałam pójść obejrzeć ten występ.
No cóż, może jeszcze kiedyś będę miała okazję. Powodzenia!
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo?
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 10:31 am
powiem tak: tańczę we wszystkich układach przy których w programie będzie napisane "klasa CE4" albo łączone ce4 z innymi klasami (wyjątkiem jest "dwubarwny walc" nie tańczę, i klasyka grupy cd "regrets" w której tańczę). co by wam tu powiedzieć żebyście mnie poznały...o, w choreografii otwierającej galę "swing" mam drugie z kolei solo (w fioletowej sukience). potem sie orientujcie
you make my heart sing,
wild thing!!!