Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 8:12 pm
jakoś nie widzę żeby kitri już o tym na forum wspomniała. a jeżeli przez "coś już o tym było pisane" uważasz wasze wypowiedzi w stylu "ah cudowne, trzeba by to ściągnąć" to ZAPEWNIAM że nie o takie informacje chodziło założycielce tematu.
poza tym zwróć uwagę że "pisząc" o tym programie w temacie 'filmy baletowe' stworzyłyście offtop, co sprawia że do informacji trudno dotrzeć. ja bym na przykład nie wpadła na pomysł żeby info o programie komputerowym szukać w wątku w którym zamieszczamy nagrania wariacji...
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
Związek z tańcem: oby wieczny!
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 8:20 pm
zawsze mozna wydzielic, albo tam kontynuowac. czyz to nie byl filmik, zeby nie dyskutowac?
sek w tym ze kitri czesto takie tematy zaklada, co juz na forum byly, a od czego ono fukcje 'szukaj' posiada?
jesli pisze niezrozumiale, przepraszam, nie chcialam, za duzo sie dzisiaj epiki rymowanej naczytalam.
i mi w glowie szumi, lepiej juz nie pisze
Z tego co zrozumialam ten program polega na ,,komponowaniu tanca'' z posrod krokow baletowych http://pinakes.soc.toyo.a...WDCsteplist.htm (lista kroków) mozemy wybierac co tacerka bedzie robic w rytm wybranej muzyki. I rozne takie bajery z tym związane. Fajna zabawa, tylko jak to sciagnac?:roll:
Znalazlam strone z ktorej chyba mozna ściagnac ten program, lecz ona mi sie nie chce otworzyc, jest napisane, ze brakuje mi wtyczek, a kiedy chce je zainstalowac one sie nie instaluja.
Tak, trzeba ściągnac i zainstalować program Cortona VRML Client
http://www.parallelgraphi...rtona/previous/
Po zainstalowaniu go strona mi sie otwiera, ale niestety program nie działa do końca dobrze.
Widać tylko lewa strone obrazka, bez tancerki, a prawa strona sie nie laduje
Związek z tańcem: miłośnik
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 1:09 pm
Dobrze, dobrze, a może akurat? W sumie skąd możesz wiedzieć, P.M.?
Ja jestem bardzo ciekawa, co jeszcze trzeba zainstalować, by wszystko się wyświetlało... Jak nie chodziło - tak nie chodzi
jeżeli nie chce pokazywać tego sposobu publicznie, to po groma to pisze?!
akurat wiem jaka jest większość dzieciaków w wieku 10-13 [ale to już wyjątki chyba] - chcą się dowartościować w internecie, wpisując właśnie na forach że mają super program, fajną gre itp. krótkim zwięzłym zdaniem, a i tak nie powie skąd ją ma.
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 11:07 am
miałam wczorja ten sam problem co wy - prawa strona - nawet po zainstalowaniu vrml. jednak po zrestartowaniu komputera wszystko działa jak powinno (czasem system musi się odświeżyć po instalacji nowych wtyczek). program jest baaaaaardzo fajny. jak ktoś wyczai jak można wczytać inną muzykę to będę wdzięczna bo już mi się grand pas classique trochę znudziło
you make my heart sing,
wild thing!!!
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 1:45 pm
jeśli nie masz javy to nic ci nie pójdzie. trzeba sobie doinstalować Cortona VRML Client (do pobrania ze strony), to jest taki program do pokazywania ruchu w jakiś specjalny sposób w przeglądarce. ściągnąć, zainstalować, zrestartować - u mnie działa
you make my heart sing,
wild thing!!!