Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 7:39 pm
A ja tam nie wiem,mnie się dłużył strasznie czas oczekiwania na moje wejście. Tylko zmiana strojów i fryzur była czasochłonna i ledwo co zdążyłam w pewnym momencie. A świadectwo nie najlepsze. Hm.
A podobał się wam finał-czyli jazz w wykonaniu dwóch najstarszych grup(ja też tańczyłam)?
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 8:15 pm
Mi się podobał!
A świadectwem się nie martw, napewno umiesz na wyższą ocenę, niż dostałaś! Wiesz, myślę, że za surowo oceniają was poprostu. Zresztą trudno mi powiedzieć, ale i tak się nie martw!:)
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 10:45 pm
No,bo tak jakoś do końca nie było wiadomo,co z tym bisem,nikt nic nie wołał i tak sobie stałyśmy. Kiedyś za to krzyczeli i bisowałyśmy aż dwa razy! To były czasy... Bajaderko,dziękuję za wsparcie :*
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 7:04 pm
Patrycja, jedna drobna uwaga. chcesz się pokazać - super. ale wydaje mi się że reszta dziewczyn z naszej klasy (conajmniej) nie będzie zachwycona tym że publikujesz ich zdjęcia bez pytania.
no, przynajmniej ja nie jestem zachwycona tym pomysłem zwłaszcza że ja na nich jestem również
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 12:24 pm
proszę uszanowac prywatnośc i prawa do zatajenia własnego wizerunku innych forumowiczów - jeżeli sobie tego zycza. Po to jest forum i nicki, zeby kazdy mógł istniec w sieci mniej lub bardziej anonimowo. A konsultacje w sprawie publikacji zdjec prosze załatwiac poza forum - przez PW na przykład. Przeciez mozecie sobie przesłac zdjęcia mailem nie umieszczajac ich na forum
moderator Kasia G
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Co do świadectw, to ja też nie jestem za bardzo zadowolona, ale mogło być gorzej Najważniejsze jest to, żeby co roku oceny były wyższe i życzę tego wszystkim
Aniu chociaż nie widzialam waszej gali to jestem pewna, że mialyście ladniejszy uklad niż my.Ja i tak wszędzie jestem najniższa i na samym końcu.
A moje świadectwo jest okropne prze klasykę!
Dlaczego mi sie nic nie udaję ?!