Dlatego zrobiłam od tego miejsca, ponieważ dopiero tam zaczynają się zaznaczone pola. Wyżej poprostu są puste kratki ale jak się na coś przyda to proszę bardzo:
P.S. Princess dzięki za szczegółową informację dot. robienia screenshotów Mogłaś powiedzieć tylko jaki klawisz to bym go znalazła i że na painta ale zawsze lepiej więcej informacji niż jakieś niedopowiedzenia Pozdrawiam
No ja też mam java sun. Zrobiłam tak jak ma Ala i zobaczymy czy będzie działać. Bo mi sie nie włacza ta prawa strona i jest tylko taki czerwony krzyżyk w lewym górnym rogu...
_________________ Baby just follow the motion,
Dancing a sexual motion,
Moving with so much emotion.
Aha, mam pytanie. Czy u Was też tak jest, że na liście dodanych kroków nie da się zaznaczyć opcji 'All'? Męczę się z jednym krokiem w kółko i nie mogę zrobić nic innego... Jak to się robi?
U mnie tez tak jest, opcja All, jest jakby wylaczona tak jak opcja save. Poprostu nie da jej sie wcisnac. Jezeli chcesz dodac wieksza ilosc krokow to poprostu ten sam krok dodaj 2, 3 razy.
Juz mi sie znudzilo ukladanie bo to jest ciezko cos ulozyc tych krokow jest jednak maly wybor, a moze nie maly, ale ciezko znalesc to co sie chce. Ale jest tam juz ulozona warjacja Amorka. Sliczne to wyglada jak tanczy ja np. 8 kotkow do muzyki z Grand pas clasicque.
A propo muzyki Mkova pytala. Niestety do wyboru sa tylko 3 rodzaje muzyki. Grand pas calsicque, muzyka z korsarza z warjacji meskiej i damskiej. I watpie w to zeby dala sie wgrac. Mi tez juz sie znudzila ta muzyka
Ostatnio zmieniony przez _kitri_ Pią Lip 14, 2006 4:08 pm, w całości zmieniany 1 raz