Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 2:27 pm problem z oknem forum
Coś mi się stało z oknem forum... Wypowiedzi nie przenoszą się do nastepnych linijek tylko tworzą mi się takie tasiemce, a na dole strony suwak... (nie jest tak za wszystkimi postami, ale z wieloma...). Troche to utrudnia czytanie postów... Nigdy wcześniej tak nie miałam...
Wy też tak macie czy to tylko u mnie?? Pomóżcie!!
mi się tak robi przy za długich linkach... ale to tylko w tematach z tymi linkami, tak normalnie to tak nie mam
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
może trochę pokombinuj.. zrestartuj komputer, wyloguj i zaloguj się ponownie na forum, pogrzebaj w ustawieniach?
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 10:09 pm
Nie mam Mozzilli... Mam Opere i Internet Explorer. W Internet Explorer w ogóle mi sie forum nie włancza... Tzn. włancza się, ale nie moge sie zalogowac... Więc zostaje tylko opera w której zawsze było oki...