Ale piekielnie drogie te bilety.. Będę musiała z miesiąc poświęcić na przekonywanie mamy. (przed chwilą, jak jej powiedziałam ile kosztują, to ona na to: "nie, to sobie darujemy! ...ajajaj.)
jeżeli ktoś z Krakowa ma ochotę (a wiem że just_me raczej tak:) ) to może zrobimy Wypad Krakowskich baletnic na Trockadero?
Oczywiście, że tak Pomysł ze wspólnym wyjściem jest dobry, prosimy zgłaszać akces
Swoją srogą zastanawiam się w jaki sposób uda im się zatańczyć w sali Audytorium Maximum... Kiedyś tam miałam okazję występować przed tłumem dyplomantów i pamiętam, że mieliśmy problem ze zmieszczeniem 40-osobowej reprezentacji chóru. Na pewno mają to rozstawienie jakoś opracowane.
To jeszcze raz: kto idzie z nami?
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo?
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 4:19 pm
o rany kota!
to już się tak fundacja rozwoju sztuki baletowje cośtamcośtamm skłóciła z teatrem słowackiego że zespół się będzie gniótł w audytorium maximum?!
no, chyba że trockadero (słusznie... ) nie został uznany za zespół baletowy...
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 11:11 am
just_me napisał/a:
Bajaderka napisał/a:
jeżeli ktoś z Krakowa ma ochotę (a wiem że just_me raczej tak:) ) to może zrobimy Wypad Krakowskich baletnic na Trockadero?
Oczywiście, że tak Pomysł ze wspólnym wyjściem jest dobry, prosimy zgłaszać akces
(...)
To jeszcze raz: kto idzie z nami?
Oczywiście, że ja
makova_panienka napisał/a:
o rany kota!
to już się tak fundacja rozwoju sztuki baletowje cośtamcośtamm skłóciła z teatrem słowackiego że zespół się będzie gniótł w audytorium maximum?!
no, chyba że trockadero (słusznie... ) nie został uznany za zespół baletowy...
A czemuż to Trockadero miałoby nie zostać uznane jako zespół baletowy?
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:05 pm
no miałam poprostu że wreszcie ktoś się na nich poznał, kwalifikując w kategorii grupy kabaretowej a nie zespołu tanecznego - stąd "wepchnięcie" do auditorium maximum. równie dobrze mogliby występować w sali rotundy
ucinam dyskusję
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 11:09 pm
O, moim zdaniem pomysł wystąpienia Trockadero w auditorium maximum jest beznadziejny- po pierwsze nie wiem, jak się pomieszczą, a po drugie to ciekawa jestem jak będą tańczyc, no wiecie- podłoga w auditorium raczej nie służy pointom....
Chyba że Trockadero przywiezie ze sobą swoją własną wykładzine, szczerze mówiąc to bym się nie zdziwiła
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer