Wysłany: Sob Gru 23, 2006 10:17 pm Warsztaty Tańca Współczesnego w Bytomiu
"OGÓLNOPOLSKIE WARSZTATY TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO
19 - 21 stycznia 2007
od początku swej działalności ŚTT organizuje warsztaty tańca dla całego środowiska tanecznego w Polsce; warsztaty prowadzone są przez wybitnych tancerzy i pedagogów z zagranicy oraz przez tancerzy ŚTT; warsztaty adresowane są zarówno do amatorów, jak i osób, które profesjonalnie zajmują się sztuką tańca
prowadzenie: tancerze ŚTT
koszt udziału:
120 zł w przedsprzedaży do 11.01.2007
150 zł w sprzedaży od 12.01.2007"
Informacje wyżej podane skopiowałam ze strony Śląskiego Teatru Tańca.
Wprawdzie plan ani pedagodzy nie podani,ale może ktoś już coś wie na ten temat.Ktoś może był wczśniej?I w końcu może ktoś się wybiera w tym roku?
Pozdrawiam serdecznie
W Piekarach Slaskich jest jakis niedrogi ponoc hotel (szczegolow nie znam, bo nigdy tam nie bylam, ale adres powinien byc chyba na stronie STT? czasami podaja).
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
„Dom Pielgrzyma”. Hotel, Piekary Śląskie, ul. Popiełuszki 6, tel. (032) 281-03-20
Hotel “Royal”, Bytom, ul. Strzelców Bytomskich 87a, tel. (032) 782-18-99
Odległość obu miejsc noclegowych od Śląskiego Teatru Tańca jest porównywalna i wynosi ok. 20 minut
Ostatnio zmieniony przez Gość Czw Gru 28, 2006 10:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
spróbuj wyczyścić cache przeglądarki - wybierz z menu NarzędziaOpcje internetowe, nastepnie z zakladki Ogólne z grupy Tymczasowe Pliki Internetowe wybierz Usuń a potem OK. Mozesz jeszcze pozamykac dotychczas pootwierane okna przegladarki, otworzyc calkiem nowe no i sprobowac otworzyc stronke ponownie.
Może pomoże .
Pozdrawiam.
P.S. Proszę o wyrozumiałość za odejście od tematu .
Gościu a Ty się wybierasz,albo może mieszkasz gdieś w okolicach?Bo plan zajęć nadal jest zagadką,a ciekawa jestem jakie będę zajęcia i ile godzin...
Ja się wybieram na 88%
Kto jeszcze?Pozdrawiam
Brzmi ciekawie...Poderzewam,że byłaś już wcześniej na tych wartatach..Podobało Ci się?I wszystkie lekcje są z modernu?Wybierasz się w tym roku?Przepraszam,że zasypałam Cię pytaniami
Gościu a Ty się wybierasz,albo może mieszkasz gdieś w okolicach?Bo plan zajęć nadal jest zagadką,a ciekawa jestem jakie będę zajęcia i ile godzin...
Ja się wybieram na 88%
Kto jeszcze?Pozdrawiam
nie wybieram się, bo mi termin nie pasuje...(teoretycznie w 2007 do kwietnia nie będę mieć w ogóle żadnego weekendu wolnego..)
a co do internatu - warszawski ma kilka pokoi wolnych także w ciągu roku szkolnego, więc może w Bytomiu także...
Zazwyczaj prawie wszystkie lekcje sa ze wspolczesnego, jest jeszcze balet, ale bardzo, bardzo podstawowy (z dokladnym wyjasnianiem istoty kazdego cwiczenia ), zazwyczaj 1 - 2 lekcje.
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
Nati, dlaczego za pozno? Po pierwsze masz bissko, wiec nie musisz sie martwic o nocleg, po drugie jest dopiero sroda, w warsztaty zaczyna sie dopiero w piatek. Nawet jakbys na sob i niedz tylko doszla byloby ok, bo w pt jest tylko jedna lekcja (czasami tak robia, ale drobna uwaga: placi sie tyle samo, od Ciebie tylko zalezy czy idziesz na wszystkie zajecia czy nie).
Związek z tańcem: kompletna amatorka;)
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:30 pm
http://www.stt.art.pl/ind...246&lang=polish
przyznam, że nigdy nie byłam na takich warsztatach (kiedyś się zgłaszałam, ale odwołali, bo było za mało chętnych, więc mam nadzieje że się to już więcej nie będzie miało okazji powórzyć), ale dużo słyszałam o niezłym poziomie nauki ze strony tancerzy ŚTT, więc myśle, że warto.
zwłaszcza, że warsztaty te są jak na taneczne realia tanie bardzo.
w każdym razie, ja mam zamiar się wybrać.