I tu masz racje. Tylko dlaczego "niemalże"? Są codziennością. (Nie biorąc pod uwagę, że mamy wakacje ) No ale co ja na to poradzę... A dlaczego Sfrze (nie wiem czy mogę odmienic) się nie znudziły?
Pozdrawiam
_________________ "The body moves but the soul dances..."
On się tu gdzieś kręci (widać świeże posty), Sfra!!!!!!Powiedz mi!!!!!! Misja? No właściwie, dlaczego faceci nie muszą się męczyć na pointach? W Rosji w Niemczech pointy+facet są na porządku dziennym
Pozdrawiam
Tak myślalam, w końcu mówi się "sfrancuziałemu", a nie "sfrzencuziałemu" . Będę pamiętać. Deformacja? Ja raczej nie mam takiego problemu, oprócz tego, że jak wyjmuję nogę z pointy, to ma ona dokładnie tak sam kształt jak mój "bucik". No i sam widzisz. Ja bym wam je oddała bez chwili zawachania. A Tranquality też ćwiczy na pointach?
Pozdrawiam
Sfra, Tranquality skąd macie pointy? Mężczyźni mają z natury większe stopy, a wy pisaliście jeszcze, że jesteście wysocy. Skąd więc wytrzasneliście pointy, które są dla was dobre (znalezienie point w okolicach 40 jest kłopotliwe, a wydaje mi się, że wasze stópki są nieco większe)??
co mi się podoba ?? Wszystko !! pointy są takie... magiczne i jak się je wkłada to aż jakieś pozytywne impulsy we mnie wchodzą... taki dziwny stan... ale lubię go bardzo dlatego ćwiczę... od czasu do czasu...
ale w takich "pierwotnych" pointach chyba bym nie chciał tańczyć... no, chyba, że przez chwilę, żeby poczuć ową "pierwotność"... wtedy na pewno moje pointy byłyby już luksusem
Pozdrawiam
Związek z tańcem: miłośnik itp.itd...
Wysłany: Sro Cze 29, 2005 10:26 pm
Witam . Jeżeli chodzi o większe rozmiary point to z tym nie ma problemu znam pana z Łodzi , który wykonuje takie na zamówienie i to bez problemu tylko trzeba mu podać odpowiednie namiary. .
_________________ Wojtek-pozytywnie zakręcony...
...JESTEM JAK RUSKI CZOŁG NIE DO ZAJECHANIA...-hi hi hi...
Specjalne słodkie pozdrowienia dla JustDance...
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 9:22 pm
Witaj Armido . Faktycznie z dostaniem point w większych rozmiarach nie ma problemu . Tylko nieraz trzeba troszkę popytać grzecznie poprosić i z ludkami idzie się dogadać .
Choć sam muszę przyznać , że pointy dla faceta i to rozmiarek większy wydawały mi się nie osiągalne .
Czyli dla chcącego nic trudnego . . Pozdrowionka .
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 9:45 pm
Tak Armidko , ale ja jestem daleko w polu . Poziom bardzo amatorski hi hi , ale jestem wielkim męskim fascynatem point . I musze przyznać , że bardzo podziwiam tancerki tańczące na pointach bo sam się przekonałem , że nie jest to '' bułka z masłem '' hi hi . Kolejne pozdrowionka dla Armidki . .