Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pon Maj 30, 2011 12:17 pm
Byłam 28 maja na rekrutacji strasznie się denerwowałam ale udało się przejść przez lekarza a sam egzamin też nie był tak straszny .chociaż nadal nie wiem czy się dostanę ponieważ wyniki będą dopiero 9 czerwca .Do tego czasu schudnę jeszcze troszkę bo przez stres jeść nie mogę(:proszę trzymajcie za mnie kciuki..kocham taniec i balet
_________________ Witam chcę się pochwalić dziś udało mi się zrobić pierwszy raz szpagat turecki tak się cieszę że musiałam Wam drodzy forumowicze -czki to wyznać od września startuję do szkoły osb jeśli mnie przyjmą .tak się denerwuję że coś robię nie tak.
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 11:03 am dziekuję
na pewno dam znać byle to była pozytywna wiadomość strasznie długo musimy czekać na wyniki aż 12 dni jeszcze trzy dni
_________________ Witam chcę się pochwalić dziś udało mi się zrobić pierwszy raz szpagat turecki tak się cieszę że musiałam Wam drodzy forumowicze -czki to wyznać od września startuję do szkoły osb jeśli mnie przyjmą .tak się denerwuję że coś robię nie tak.
TAK to prawda dostałam się do szkoły baletowej w Poznaniu jestem przeszczęśliwa.. 28 maja było od 30 kandydatów nie wiem ilu było 4 czerwca .przyjętych jest ponoć 25 osób mama dzwoniła więc listy osobiście nie widziałam .cieszę się strasznie ,moja przyjaciółka z baletu również się dostała więc szczęście podwójne wiem że również dziewczynka Nikola która razem z nami była w grupie się dostała gratuluję wszystkim...... dziękuję że trzymałyście za mnie kciuki i wierzyłyście we mnie
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 11:21 pm
dzięki nie mogę spać z wrażenia a muszę bo jutro szkoła dziękuję
Związek z tańcem: milośnik-uczeń
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 6:00 pm
heh... w Poznaniu będzie jeszcze jedna nowa uczennica,ale w 2 klasie moja kolezanka z baletu...chcociaz mówi,że nie wie,czy będą miejsca w bursie,ale w sumie to nie dziwne ona tanczy 5 lat,a straciła rok podobno była jakaś dziewczyna,która zdawała do 7...wiecie coś?
_________________ "Człowiek nie może latać- tancerz musi, po to otrzymał ciało"
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 7:11 pm
tak do pierwszej klasy
Mam pytania. Za rok chcę przystąpić na egazamin do tej szkoły, Niestety mam swój wiek za rok będzie to już 13 lat i koniec 1 klasy gimnaszjum. wiem że w tej szkole badają predyspozycje, ale czy można wykazać się techniką, gdyż mój poziom jest klasy 3.
Były przypadki przyjmowania do klasy 5?
_________________ neno, ty też masz ode mnie buziaka ;*
Dostać się do klasy 5 to już raczej nie można. Znikome szanse...
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis
Mam pytania. Za rok chcę przystąpić na egazamin do tej szkoły, Niestety mam swój wiek za rok będzie to już 13 lat i koniec 1 klasy gimnaszjum. wiem że w tej szkole badają predyspozycje, ale czy można wykazać się techniką, gdyż mój poziom jest klasy 3.
Były przypadki przyjmowania do klasy 5?
estelle. a dlaczego nie zdawałaś do OSB wcześniej ? nie byłaś pewna że chcesz tańczyć czy może z innych powodów? z tego co wiem można zdawać póżniej, ale trzeba nadrobić zaległości, ale skoro jesteś dobrze przygotowana to myślę że powinnaś próbować.Za rok ja zdaję do OSB
Nie zdawałam w tym roku bo nie byłam pewna czy jestem przygotowana- miałam skręconą kostkę i nie mogłam wykonywać wielu ćwiczeń. Julenko a do której klasy zdajesz. Mam pytanie do uczniów czy jest możliwość w bursie pokoi jedno osobowych?
Nie zdawałam w tym roku bo nie byłam pewna czy jestem przygotowana- miałam skręconą kostkę i nie mogłam wykonywać wielu ćwiczeń. Julenko a do której klasy zdajesz. Mam pytanie do uczniów czy jest możliwość w bursie pokoi jedno osobowych?
będę zdawać do klasy pierwszej:)a Ty powinnaś tez próbować:)
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 10:59 pm witam
Dziewczyny ta szkoła jest super kocham do niej chodzić ,uwielbiam każdą lekcję może najmniej matematykę wszystko jest ekstra dostałyśmy nowe stroje baletki i niedługo buty do Ludowego będziemy mieć najlepsza w szkole jest klasyka Fajni ludzie i super wychowawcy oraz panie i panowie profesorowie no i wujkowie pozdrawiam
Związek z tańcem: Potencjalna tancerka
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 7:10 pm
estelle, da się zdać do 4 klasy, w ostatnich latach zdarza się to w najszej szkole coraz częściej. Jednak na klasykę ta osoba chodziłaby z rówieśnikami, nie z młodszymi.
_________________ "Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą zwyciężać."
I nawzajem Neno, nawzajem .
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 11:13 pm
raczej to nie jest możliwe ja o niczym takim nie słyszalam
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 11:16 pm
można zdać do klasy starszej ale też do dej samej chodzić na klasykę trzeba znać dobrze materiał który dziewczyny już miały w latach wcześniejszych .Tak sądzę
No dziewczyny co tak cicho się tutaj zrobiło? Tyniuszko cieszę się że Ci się podoba w szkole, ja już odliczam miesiące a nie lata do moich egzaminów, kurcze już nie mogę się doczekać:) A może znajdzie się ktoś kto wybiera się od września do szkoły?? będzie mi miło kogoś takiego poznać:)
Dostać się do klasy 5 to już raczej nie można. Znikome szanse...
Ja w minionym roku zdawałam do klasy 5 w OSB w Poznaniu. I jestem przykładem na to, że można sie do 5 klasy dostać. Niestety ostatecznie do szkoły nie uczęszczam, ponieważ nie było wlnych miejsc w bursie ;C
Jak to.. Dostałaś sie do szkoły i powiedzieli ci ze nie bd chodzic bo nie ma miejsca? Ile lat temu zdawałaś? Napisze do cb na priv zeby dowiedziec sie szczegółów