Zaopatrzenie całkiem dobre, ceny dość wysokie (chociaż nie jakoś strasznie). Dodatkowo zniżki dla szkoły baletowej. Niewiele jest sklepów o takim profilu, ale na tle innych Pas De Chat wypada świetnie.
Gość
Wysłany: Pią Cze 24, 2005 10:40 pm
tak,oprócz cen i tego,że panie nie do końca wiedzą co sprzedają to moze byc-w koncu sklepów baletowych w naszym pieknym kraju mamy jak na lekarstwo...
Byłam w tym sklepie raz i obsługiwał mnie miły, starszy pan, który sam nie wiedział co ma robić, mimo iż sie starał doradzić nie wychodziło mu to najlepiej...trudno, ale oferta sklepu wystarczająca...
Spotkałaś widać "pana flegmatyka" . Jak się na niego trafi, lepiej wiedziec dokładnie co chcemy kupić, bo on raczej nie doradzi. Kiedyś miałam szczerą ochotę samemu poszukać swojego rozmiaru baletek, bo on szukał już z pół godziny. Dlatego lepiej, gdy trafi się na sprzedawczynię.
ja tam nigdy nie bylam... ale slyszalam wiele dobrego na ten temat.
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Jeśli chodzi o zaopatrzenie sklepu... Obuwie ok, ale stroje do tańczenia strasznie drogie, a wcale nie rewelacyjne. Już bardziej opłaca się zamówić w Krakowie czy Bytomiu.
Ostatnio kupowałam baletki, weszłam do sklepu i wyrecytowałam jaki chcę rozmiar, panie były zaskoczone, że ktoś tu dokładnie wie, czego chce
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
A nie wiecie czy Grishko maja? Ja tesh wiem jaki rozmiar nosze... 37 albo...eee dawno grishko nie miałam...3,5 albo 4,5 nie pamietam jush rozmiarówki hihihi*
Grishko niestety nie mają - kiedys miewali jakieś uzywane, teraz nawet nie wiem. Na pewno nie mają w stałej ofercie. Możesz je kupić w księgarni muzycznej (na Moliera), ale kosztują 170 zł, albo w sklepie internetowym.
PS Czy ktoś z forumowiczów korzystał już ze sklepu internetowego Grishko?
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 11:37 am
To fakt że panie nei widzą co sprzedają. Moja kumpela kupowała pointy i średnio to wyszło bo zamówiła rozmiary jakie chciała a przysłali jej inne Pomyłka? Nie wiem...ale zaopatrzenie świetne. Na razie wiem tylko o pointach jakie mają i jak się korzysta (polecam Recital) a co z resztą nie wiem
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
jakos nie znalazlam cennika na stronie Pas de Chatu... czy ktos wie ile kosztuja pointy Sansha 303 albo 404?
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
A jak się wyśle maila to trzeba czekać jakieś 4 dni, coś takiego na odpowiedź . Więc lepiej zadzwonić i spytać o to czym się jest zainteresowanym. A pointy kosztują ok.120zł + koszt przesyłki, ale i tak wychodzi mniej
niestety nawet jak sie zadzwoni to panie ze sklepu nie zbyt wiedzą co sprzedają....... ostatnio jak dzwoniłam to chyba przez jakieś 5 minum musiałam powtarzać co chce bo pani nie rozumiałam o czym mówie.....:)
po za tym raz jak wysyłałąm maila to nie dość że pani mi odpowiedziała po dwuch tygodniach to odpisała na jedno pytanie z 4......
Na dwa maile mi nie odpowiedzieli...Ale kiedyś ,w szkole baletowej (gdzie rozkładają swoje stoisko popołudniami) zapytałam o cenę silikonowych wkladek do point.Usłyszałam 70 zł i...zrobiło mi się słabo.
Przejęzyczyłam się,przepraszam.Silikonowych nie mieli wcale.To były wkładki z lateksowej pianki prod.niemieckiej,za które w sklepie muzycznym (na Moliera) życzą sobie 30 zł.
A nie wiecie czy Grishko maja? Ja tesh wiem jaki rozmiar nosze... 37 albo...eee dawno grishko nie miałam...3,5 albo 4,5 nie pamietam jush rozmiarówki hihihi*
Byłam tam wczoraj.mają Grishko,biorą w komis (nowe).Dla szkoły baletowej cena 100 zł.
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Pią Wrz 23, 2005 11:16 pm
100 zł. To nie drogo...
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
Jak to w komis? Mają pełną rozmiarówkę, czy po prostu kilka przypadkowych sztuk (kiedyś zdarzało się, że miewali pojedyncze, uzywane pary, wiec pytam)?