Wysłany: Pią Cze 16, 2006 10:20 am powiadomienia o PM
Huston, mamy problem.
Dostaję kilkanaście powiadomień o jednym PMie. Nie pomaga wyłączenie tej opcji w profilu. czy ktoś może coś poradzic zanim znienawidzę maili od balet.pl?
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 10:56 pm
Ja też dostaje ostatnio jakieś niepotrzebne powiadomienia o wiadomościach prywatnych... Nie wiem czy dostaje niepotrzebne powiadomienia czy nie dochodzą do mnie PM-y...
Wysłany: Sob Cze 17, 2006 1:06 pm
ej... dziś znowu dostałam powiadomienie!!! A nie mam żadnego PM-a i wyłączyłam nawet zawiadamianie w profilu!!!
Czy ktoś może coś zrobic...?? To zaczyna byc wkurzające...
Wysłany: Sob Cze 17, 2006 9:21 pm
Mirrolball, a u ciebie już jest ok?? Narazie nic nie dostałam... zobaczymy co będzie później...
Sorry, że nie pisze tego na PM, ale i mniej i Mirrorball PM-y nawalają więc wole tutaj...
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 2:36 pm
U mnie niestety nie w porządku... dziś dostałam dwa powiadomienia (a powiadomienia już wyłączyłam!) o PM-ie którego nie dostałam...
No, ale może mnie też się samo naprawi... (tylko żebym ja nie znienawidziła maili od balet.pl...)