moim zdaniem też powinna się bardziej rzucać w oczy, wydaje mi się że zdjęcie point i napis "warsztaty tańca" powinny być większe ale to już zależy od możliwości technicznych i zdecydowanie kolory żywsze a ogólnie im więcej takich stron tym lepiej więc jest super
Bardzo ładna, porządna stronka. Podoba mi się spokojna kolorystyka i informacje (zapewne będzie ich coraz więcej) ułożone w przejrzysty sposób. Gratuluje!
Oczywiście będę się z ciekawością przyglądać jak ją rozbudujecie
Związek z tańcem: uczennica, tancerka
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:55 pm
Strona baaaaardzo fajna i ciesze się, że powstała. Zawiera to co bardzo chcemy wiedzieć czyli informacje na temat warsztatów, których z czasem będzie coraz więcej(bardzo w to wierzę). Wszystko jest napisane zrozumiale, ułożone przejrzyście. Kolory może rzeczywiście trochę usypiają może przydałby się jakiś żywszy element(w końcu to w Pana stylu ). Zdjęcia prowadzących nie są konieczne ale w sumie czemu nie???
Gorąco pozdrawiam
_________________ "Talent i zdolności to nawet nie połowa sukcesu. Podstawa to systematyczność, determinacja i upór w dążeniu do celu"
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:51 pm
Jak dla mnie to strasznie dużo jest tekstów "fabularnych", trochę jakbym czytała bloga adresowanego do grupy znajomych. To nie jest złe, ale trochę nietypowe dla strony informacyjnej.
No i kolorki takie smutne, rzeczywiście...
Poza tym baaardzo sympatycznie: wszystko, co trzeba, czytelnie i klarownie.
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:56 pm
tylko szkoda, że warsztaty nie są przez tydzień, tylko przez 3 dni...
mi się nie opłaca jechać na tak krótki okres czasu z drugiego końca polski. Chociaz zastanawiam się ciągle.
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer