nowa szkoła - Trójmiasto |
Autor |
Wiadomość |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:52 pm nowa szkoła - Trójmiasto
|
|
|
W Trójmieście a dokładniej w Orłowie, zaraz koło torów skm wykwitła nowa szkoła tańca Smooth Moves.
Głównie hip-hop, breakdance, dancehall, ale także współczesny i klasyka 3 razy w tygodniu! |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 7:53 am
|
|
|
ciekawa jest jak sie prezentuje balet w szkole ktora ma charakter tanca videoklip, dancehallu i tak dalej, ale wyglada ciekawie tylko cen nigdzie nie ma |
_________________ http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
sukces? 100% talentu, 100% pracy |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:32 am
|
|
|
Balet wygląda porządnie, widziałam |
|
|
|
|
 |
.:Agga:.
Solista Baletu

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:06 am
|
|
|
Nemo, moglabys napisac kto prowadzi tam zajecia z klasyki?
Czy jest to Pani z Nagietkowej? Lub Oliwy, jak kto woli? |
_________________ "artystą nie jest się dzięki szkole, ale bez niej można być w ogóle pozbawionym takiej szansy..." |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 2:01 pm
|
|
|
Nie wiem, czy to ona. Ma na imię Bogna, w średnim wieku, blond. Jutro pójdę na zajęcia, to zdam relację, bo na razie tylko fragment widziałam. |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 4:38 pm
|
|
|
Mozemy umowic sie na zajecia wieksza grupa. Z tym, ze ja zadecyduje czy ide dopiero jak zobacze kto prowadzi . Mam pewne doswiadczenia z jedna pania prowadzaca i jesli to ona to niestety nie bede zainteresowna.
Moze ktos jeszcze chce sie wybrac?
Jakie sa ceny za zajecia? Na stronie nie moge znalezc cennika. |
_________________ "artystą nie jest się dzięki szkole, ale bez niej można być w ogóle pozbawionym takiej szansy..." |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 11:31 am
|
|
|
Wrzucam plan zajęć i cennik:
współczesny: pon. 15 - 16, śr. 18 - 19, czw. 15 - 16 (partnerowanie)
balet: pon. 16 - 17, wt. 15 - 16, pt. 17 - 18
popping: pon. 17 - 18
krump: pon. 18 - 19, wt. 16 - 17, czw, 17 - 18
ragga: pon. 19 - 20, ragga /dancehall: śr. 17 - 18, czw. 18 - 19
videoclip dance: wt. 17 - 18, pt. 16 - 17, sob. 13 - 14
break: wt. 18 - 20, czw. 19 - 20
sexy dance: wt. 20 - 21, czw. 20 - 21
towarzyski: wt. 21 - 22, czw. 21 - 22, pt. 15 - 16
JFH: śr. 15 - 16, pt. 19 - 20, sob. 16 - 17
hip-hop new style: śr. 16 - 17, pt. 18 - 19, sob. 15 - 16
house: śr. 19 - 20, czw. 16 - 17, sob. 14 - 15
dancehall: sob. 12 - 13
CENY do końca maja: 1h - 15zł, 5h - 70zł, 10h - 130 zł, 20h - 180 zł, open - 250 zł
Ja na balecie w poniedziałek zostanę, bo jednak w piątki nie mogę |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: tancerka?
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 1:22 pm
|
|
|
jakie niskie ceny (prosze wybaczyc off, to z wrazenia) |
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

Związek z tańcem: na całe życie! :)
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 2:33 pm
|
|
|
Szkoda tylko, że balet jest tak wcześnie. W moim przypadku np. tylko piątki wchodzą w grę, ale to i tak świetna sprawa Podejrzewam, że ekipa będzie ta sama co zwykle |
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski! |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 2:40 pm
|
|
|
Nemo napisał/a: | CENY do końca maja: 1h - 15zł, 5h - 70zł, 10h - 130 zł, 20h - 180 zł, open - 250 zł | czyli pewnie pojda w gora po koncu maja |
_________________ http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
sukces? 100% talentu, 100% pracy |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 5:25 pm
|
|
|
Czajori napisał/a: | Szkoda tylko, że balet jest tak wcześnie. W moim przypadku np. tylko piątki wchodzą w grę, ale to i tak świetna sprawa Podejrzewam, że ekipa będzie ta sama co zwykle |
Niestety. Zajecia prowadzi Pani, ktora miala zajecia na Nagietkowej (moje doswiadczenia z nia sa juz znane osoba, ktore chodza na zajecia w Operze . Osobiscie nie polecam. Chociaz czesc osob sobie bardzo chwiali zajecia z nia.
Ceny pojda w gore. Promocja jest tylko teraz zeby pozyskac stalych klientow. |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 7:29 pm
|
|
|
.:Agga:. napisał/a: | Ceny pojda w gore. Promocja jest tylko teraz zeby pozyskac stalych klientow. |
Skąd wiesz? |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 9:29 am
|
|
|
Oprocz tego, ze jest to typowy zabieg marketingowy jak pisala nathaliye_r, rozmawialam z zalozycielka szkoly, ktora powiedziala ze zwiekszenie cen jest koniecznoscia zeby oplacalo sie prowadzic szkole. |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:23 am
|
|
|
To racja, bo na razie przy tym systemie to chyba nie bardzo się zwraca. |
|
|
|
|
 |
snowflake
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 3:57 pm
|
|
|
bylam na jednych zajeciach w tej szkole. coz, rozumiem ze to początki, ale zamiast w ozdoby na ścianach i na suficie mogliby zainwestować w drążki lub choćby parapety. czystością nie grzeszy a w szatniach nie ma nic procz podlogi i scian.
dosyc krytycznie, wiem, ale przy takim promo oczekiwalam sie czegos wiecej. |
_________________ stoję na palcach by być bliżej nieba. |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 4:25 pm
|
|
|
Drążki już się robią podobnie jak wyposażenie szatni. |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 4:54 pm
|
|
|
Zapewne ciezko jest zainwestowac we wszystko juz od samego poczatku. Zwlaszcza ze trzeba bylo wyremontowac budynek. |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 1:39 pm
|
|
|
Na plus szkoły na pewno przemawia lokalizacja - wysiadasz z skm-ki i jesteś
Nie odniosłam wrażenia, że w budynku jest brudno czy że jest z nim w jakikolwiek sposób coś innego nie tak. Warunki są na moje oko niezłe, szczególnie że - jak już słusznie zauważyła Agga - budynek właściwie się sypał i trzeba było go przystosować od początku.
Zgadzam się jednak z Toba, Snowflake, co do tych dekoracji. Pozłociste serce nad lustrem strasznie mnie rozbawiło |
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski! |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 3:06 pm
|
|
|
Serce to logo szkoly |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 10:12 am
|
|
|
Ok, ale kiczowate jest i tak |
|
|
|
|
 |
Śnieżka_19
Nowicjusz
Związek z tańcem: miłośnik
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:34 am
|
|
|
Czy ktos juz byl tam na zajeciach (ale innych niz balet)? Jak jest? Warto tam chodzic? |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 12:00 pm
|
|
|
Nie uczestniczylam bezposrednio w zajeciach w tej szkole, ale z tego co widzialam jej poziom pozostawia wiele do zyczenia. Co prawda nie jest tak tragicznie jak w The Salsa Kings - Dance Avenue, gdzie zajecia z modernu i jazzu to dokladnie to samo, ale np prowadzace organizuja sobie imprezy, w czasie ktorych uczniowie sa pozostawieni sami sobie.
Mozesz sie przejsc i zobaczyc ale nie nastawiaj sie na rewelacje. Szkola robiona pod YCD. |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 3:06 pm
|
|
|
Mieli dobry start, ale np. balet jest już tylko raz w tygodniu |
|
|
|
|
 |
Edka
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 8:28 pm
|
|
|
.:Agga:. napisał/a: | Nie uczestniczylam bezposrednio w zajeciach w tej szkole, ale z tego co widzialam jej poziom pozostawia wiele do zyczenia. Co prawda nie jest tak tragicznie jak w The Salsa Kings - Dance Avenue, gdzie zajecia z modernu i jazzu to dokladnie to samo, ale np prowadzace organizuja sobie imprezy, w czasie ktorych uczniowie sa pozostawieni sami sobie.
Mozesz sie przejsc i zobaczyc ale nie nastawiaj sie na rewelacje. Szkola robiona pod YCD. |
Agga na jakiej podstawie twierdzisz ze zajecia u kingsow wygladaja tak samo z modernu i jazzu ???
Kompletnie sie nie zgadzam - uczestnicze tam w zajeciach z modernu i przygladalam sie zajeciom z brodway'u i funk jazzu ("samego" jazzu tam nie ma!!!) - zajecia sa CALKOWICIE inne i prowadzone przez rozne osoby. Mam tez porownanie do zajec w operze i twierdze ze wspolczesny u kingsow jest lepszy. |
|
|
|
|
 |
|