www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
XV warsztaty tańca jazzowego w Kielcach
Autor Wiadomość
Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 8:15 am   XV warsztaty tańca jazzowego w Kielcach

http://www.ktt.pl/pol/warsztaty.htm

kto jedzie? :D
Dlatego chwalę taniec...

ballerina 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczeń,tancerz,
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 2:26 pm   Re: XV warsztaty tańca jazzowego w Kielcach

Nati napisał/a:
http://www.ktt.pl/pol/warsztaty.htm

kto jedzie? :D

ja jadę i nie moge sie doczekać:) skąd jestes? jaki styl tanca wybierasz? pozdrawiam

Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 9:16 pm   

ja idę do:
-Thierrego-modern jazz underground
-Nadii-modern.jazz
-G.Pańtaka-jazz
-Luciano-jazz
-Katerin Ax-broadway jazz

Wszytsko na zaawansowanym. A Ty? gdzie noclegujesz??
Dlatego chwalę taniec...

fijoletowa 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
kompletna amatorka;)
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 11:58 pm   

chciałabym jechać, ale nie wiem czy uda się namówić rodziców, nie wiem też jak z poziomami żeby sie nie przecenić, aczkolwiek barre au sol jazz balet bardzo mi przypadło do gustu. i wtedy by mi pasowało jazz śr. u marignala, ale aż mi głupio bo obawiam się że az za dobrze pamięta moje zupełnie nieradzenie sobie u niego na hip hopie w poznaniu ;) ale od razu się zapytam- jak to jest ze spaniem? ktoś wie gdzie można?

Columbina 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
nauczyciel baletu
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 6:46 am   

Nati napisał/a:
Thierrego-modern jazz underground
Wszytsko na zaawansowanym

Niezłe wyzwanie :)
Też rozważam czy nie jechać. Zobaczymy jak ze szkołą będzie...

Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 11:05 am   

byłam pół roku temu i miałam przyjemność ćwiczyć tez na poziomie zaawansowanym i dawałam radę :) no ale najbardziej boję się Pańtaka, nie wiem czego mogę się spodziewać :)

co do noclegu, ja ostatnio spałam u takich państwa, co mają pokoje do wynajęcia. Chętnie z kimś się umówię i możemy zamieszkać tam razem bo ja chyba sama będę jechać. Koszt-25 zł za noc, do dyspozycji kuchnia i łazienka :) do miejsca warsztattów blisko w sumie-trzeba przejść deptak -Sienkiewicza i jest się na miejscu :) ktoś chcę ze mną zamieszkać?? :D
Dlatego chwalę taniec...

ballerina 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczeń,tancerz,
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 3:07 pm   

Nati napisał/a:
byłam pół roku temu i miałam przyjemność ćwiczyć tez na poziomie zaawansowanym i dawałam radę :) no ale najbardziej boję się Pańtaka, nie wiem czego mogę się spodziewać :)

co do noclegu, ja ostatnio spałam u takich państwa, co mają pokoje do wynajęcia. Chętnie z kimś się umówię i możemy zamieszkać tam razem bo ja chyba sama będę jechać. Koszt-25 zł za noc, do dyspozycji kuchnia i łazienka :) do miejsca warsztattów blisko w sumie-trzeba przejść deptak -Sienkiewicza i jest się na miejscu :) ktoś chcę ze mną zamieszkać?? :D

witaj:) ja idę na cos z hip hopem ale na pewno na sredniozaawansowany poziom.. chciałabym isc na funky jazz ale jest tylko poczatkująca.. no Nati jesli to nie kłopot to ja bym mogła z tobą pomieszkać bo zastanawiałam sie nad schroniskiem czy hotelem no ale to daleko do łazenia bede miała haha;) a moze ty mi zaproponujesz jakiegoś fajnego nauczyciela skoro byłas niedawno.. cos w stylu hh czy funky jazz.. choc z tego stylu nie ma tak duzo nauczycieli jak w jazzie :)
pozdrawiam

Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 8:50 pm   

no to na gg się zgadamy w sprawie mieszkania :) ja bardzo chętnie a co do nauczycieli... to funky jazz bym proponowała ale z Bill Godsonem, którego teraz nie ma. Nie idź na początkujące skoro już masz podstawy bo się zanudzisz! byłam na jednej lekcji początkująceej bo chciałam zobaczyć jak jest i no nieważne jak to było i nuda totalna, to dla osób które naprawdę nic z tańcem nie mają wspólnego. MOże Czeszyk? widziałam jego zespół 'w akcji" i byl super, ale w zajęciach jegho nie uczestniczyłam. MOże Marignale salsa jazz? wesoła atmosfera i ogólnie fajna zabawa, ale nie dla mnie-wolę kameralnie w małych grupach, salsa jest na dużej sali z dużą ilością osób, ale on wycisnie z Ciebie siódme poty to na pewno! :)
Dlatego chwalę taniec...

Calineczka 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń, miłośnik
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 9:36 pm   

Ja już tradycyjnie się wybiream :P Idę na barre au sol w połączeniu z jazz baletem, na jazz do marignala i do luciana di natale oraz do katerin ax
Ostatnio zmieniony przez Calineczka Sro Wrz 10, 2008 10:32 pm, w całości zmieniany 1 raz  

ballerina 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczeń,tancerz,
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 10:08 pm   

Nati napisał/a:
no to na gg się zgadamy w sprawie mieszkania :) ja bardzo chętnie a co do nauczycieli... to funky jazz bym proponowała ale z Bill Godsonem, którego teraz nie ma. Nie idź na początkujące skoro już masz podstawy bo się zanudzisz! byłam na jednej lekcji początkująceej bo chciałam zobaczyć jak jest i no nieważne jak to było i nuda totalna, to dla osób które naprawdę nic z tańcem nie mają wspólnego. MOże Czeszyk? widziałam jego zespół 'w akcji" i byl super, ale w zajęciach jegho nie uczestniczyłam. MOże Marignale salsa jazz? wesoła atmosfera i ogólnie fajna zabawa, ale nie dla mnie-wolę kameralnie w małych grupach, salsa jest na dużej sali z dużą ilością osób, ale on wycisnie z Ciebie siódme poty to na pewno! :)

hehe no to jeszcze sie zastanowie jaki typ tanca wybrac.. i chyba pojde na dwa kursy bo jak juz jade to nie opłaca sie jechać na jeden:) wiec fajnie sie składa z tym mieszkaniem i dogadamy sie na gg:) pozdrawiam

[ Dodano: Pon Wrz 08, 2008 10:08 pm ]
Nati napisał/a:

hehe no to jeszcze sie zastanowie jaki typ tanca wybrac.. i chyba pojde na dwa kursy bo jak juz jade to nie opłaca sie jechać na jeden:) wiec fajnie sie składa z tym mieszkaniem i dogadamy sie na gg:) pozdrawiam

Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 6:54 am   

Calineczko, a do Luciana na jaki poziom??
Dlatego chwalę taniec...

Calineczka 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń, miłośnik
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 2:09 pm   

Chyba na zaawansowany

Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 8:03 pm   

to się musimy jakoś zgadać :) bo ja też :) musisz mi się opisać;p
Dlatego chwalę taniec...

Oia 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
tancerz/miłośnik
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 4:44 pm   

hej :) .

Też mam ochotę wybrać się na te warsztaty, chociaz nigdy nie byłam na zajeciach tych instriktorów.. I trochę się boję :) . No ale zobaczymy :) .
Powiedzcie mi jeszcze prosze jak jest z tymi noclegami?
Są jakies mozliwosci zeby znależc cos taniego? Macie jakies wypróbowane miejsca?

sandi 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 10:33 pm   

Nati napisał/a:

Mogłabyś podać jakieś namiary [numer telefonu, albo strone] do nich? Bo razem z koleżanką szukamy noclegu na czas warsztatów i dobrze by mieć coś sprawdzonego, bo tam gdzie byłyśmy w tamtym roku już miejsc nie ma.
Ogólnie to jakieś szaleństwo z tymi zapisami i noclegiem. Ludzie się w tym roku strasznie rzucili na te warsztaty ;P Jak się zapisywałam w środę rano to już się miejsca kończyły.

A Czeszyka osobiście polecam. Świetny człowiek i niepowtarzalna atmosfera na zajęciach :)

ballerina 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczeń,tancerz,
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 4:39 pm   

Mogłabyś podać jakieś namiary [numer telefonu, albo strone] do nich? Bo razem z koleżanką szukamy noclegu na czas warsztatów i dobrze by mieć coś sprawdzonego, bo tam gdzie byłyśmy w tamtym roku już miejsc nie ma.
Ogólnie to jakieś szaleństwo z tymi zapisami i noclegiem. Ludzie się w tym roku strasznie rzucili na te warsztaty ;P Jak się zapisywałam w środę rano to już się miejsca kończyły.

A Czeszyka osobiście polecam. Świetny człowiek i niepowtarzalna atmosfera na zajęciach :) [/quote]

Zgadzam sie z tobą, bo ja w srode (10 IX) wieczorem sie zapisywałam i juz sie miejsca konczyły.. hehe strasznie sie wszyscy rzucili.. :) hehe pozdrawiam i do zobaczenia na warsztatach

Nati 
Koryfej

Związek z tańcem:
czynny! SB+OEB
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 6:54 pm   

ok podaje nr fon na nocleg- 602329969
niestety ja nie jadę :( fundusze mamine na to nie pozwoliły... ale na kolejną edycje 1-4 maja czekam z niecierpliwością :)
Dlatego chwalę taniec...

staace 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczennica, tancerka
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 2:14 pm   

Witam wszystkich:):) Mi się udało i jadę:)
Idę do Nadii, Eweliny Kubot, Piotra Bańkowskiego i chyba do Sarah Sottocasy.
Pozdrawiam:)

Calineczka 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń, miłośnik
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 7:24 pm   

Czyli jak na razie będzie:
staace
ballerina
sandi
i ja
A może ktoś jeszcze? bo moznaby było się spotkać po spektalku czy po warsztatach;]

rytm16 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczeń
  Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 9:03 pm   

Nati napisał/a:

Nati!nie bój się Pańtaka-byłam u niego na jazzie w Poznaniu i było świetnie...jeśli jesteś do tego w miarę dobrze rozciągnięta,to tylko pozazdrościć wyjazdu na warsztaty:) :wink:
i nigdy nie próbuj się z tego leczyć.
Maurice Béjart (1927–2007)

staace 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczennica, tancerka
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 8:56 pm   

Calineczko a moze bysmy sie spotkaly jakos badz spotkali jezeli bedzie z forum ktos z plci meskiej oczywiscie. Ja jak cos mam zajecia od rana do 17.30 chyba. Moze udaloby sie?? Co o tym myslicie?? jak tak to bysmy napisali nasze zajecia i ich godziny oraz miejsca i wybrali jakis dzien, godzine i miejsce spotkania. Piszcie co o tym myslicie bo to juz niedlugo:):) jaaaaaaaaa nie moge sie juz doczekac.
Pozdrawiam

Calineczka 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń, miłośnik
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:35 pm   

ja mam zajęcia do 18,30;] więc jak dla mnie to lepiej później, bo rano muszę do szkoły chodzić

staace 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczennica, tancerka
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 5:07 pm   

No to mozemy sie spotkac po tych zajeciach:)
Czy ktoś jeszcze reflektuje??

ballerina 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczeń,tancerz,
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 8:03 pm   

staace napisał/a:
No to mozemy sie spotkac po tych zajeciach:)
Czy ktoś jeszcze reflektuje??

ja bardzo chetnie, mam zajecia dopołudnia:)

staace 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczennica, tancerka
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 8:25 pm   

To super!! Jak na razie sa trzy osoby na spotkanie po ostatnich zajeciach:):)
Kto jeszcze??????????????????????????

Odpowiedz do tematu