|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Warsztaty - You can dance - Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
Alleoya
Corps de Ballet

Związek z tańcem: amator
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 3:27 pm Warsztaty - You can dance - Warszawa
|
|
|
Chciałabym poinformować, że w dniach 27.12. - 30.12. b.r. w Warszawie odbędą się warsztaty z choreografami i uczestnikami programu You Can Dance.
Zapraszam zainteresowanych technikami takimi jak: jazz, modern-jazz, modern jazz underground, musical dance, hip hop, dance hall, afro jazz, new age. To jeszcze nie wszystkom ponieważ niebawem lista nauczycieli będzie powiększona o uczestników III edycji programu.
Zainteresowanych odsyłam na stronę, gdzie znajdują się inne informacje:
warsztaty |
_________________ Never give up, it's such a wonderful life
/Hurts-Wonderful life/
dawniej - rooni |
|
|
|
|
 |
arabeseczka
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 3:40 pm
|
|
|
Ja się właśnie zastanawiam, czy się nie zapisać. Ale ja jestem super-początkująca, więc nie wiem, czy to dla mnie ktoś już był na takich warsztatach? możecie powiedzieć coś więcej niż to, co jest na stronie warsztatów? |
_________________ Mądrość to umiejętność właściwego wykorzystania inteligencji. |
|
|
|
|
 |
IloveDance
Nowicjusz
Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 3:57 pm
|
|
|
Ja już się zapisałam jestem z kalwarii zebrzydowskiej chciałabym nawiązać kontakt z osobami, które się na te warsztaty wybierają xD jestem w grupie początkującej hip-hop i jazz..
jeśli ktoś się wybiera to proszę o kontakt.
ukradlimikredki@amorki.pl mój email |
|
|
|
|
 |
MidnightPoison
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica tancerka
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 8:55 am
|
|
|
Ja już byłam kilka razy na takich warsztatach i wszystkim mogę je tylko polecić. Nie bać się zapisywać bo przecież idzie się na nie po to żeby się uczyć, a nie pokazać co się już potrafi. Nauczyciele za każdym razem są świetni. Cena może niektórych odstraszać ale na prawdę warto. Ja nie żałuję;) |
_________________ "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
Nemo
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 10:50 am
|
|
|
Też polecam. Nie ma się co bać, bo przecież są wszystkie poziomy i można iść na początkujący, poza tym instruktorzy są dobrzy i potrafią dopasować poziom do grupy.
Ja wybrałabym się na Vergera, tylko trochę daleko i jeszcze ten Sylwester tuż po... ale następnym razem na pewno będę. |
|
|
|
|
 |
MidnightPoison
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica tancerka
|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 9:28 pm
|
|
|
Następne pewnie w okresie feri będą;) No Verger to świetny nauczyciel, dużo przekazuje, ale nie tylko sam ruch, ale daje też takie rady na przyszłość, jak się na scenie zachwowywać, jak na castingach. Uwielbiam jego i jego choreografie, chociaż jest bardzo specyficznym człowiekiem, i jego sposób bycia może dużej grupie osób nie odpowiadać.
|
_________________ "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
|
|