|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Taniec klasyczny dla młodzieży w POZNANIU |
Autor |
Wiadomość |
Lili93
Nowicjusz
Związek z tańcem: uzależniona
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 9:58 pm Taniec klasyczny dla młodzieży w POZNANIU
|
|
|
No cóż To mój pierwszy post, witam serdecznie wszystkich użytkowników. Mam nadzieję, że dobry dział, a jak nie, to przepraszam
Mam nieskończone 16 lat i wreszcie mogę samodzielnie iść do szkoły baletowej i wydać pieniądze na lekcje. Niestety dotknął mnie powszechny scenariusz pt. "mamo, tato, chcę uczyć się baletu... NIE!" ;] Od niedawna mam w sobie tyle determinacji, żeby zacząć coś robić w kierunku tańca (interesowałam się nim od zawsze; zresztą, jak my wszyscy . Aktualnie uczę się tańca towarzyskiego, oraz...
szukam szkoły baletowej w Poznaniu. Na zawodową zabawę z tańcem klasycznym jest za późno, jestem tego świadoma - mimo to chciałabym się uczyć, choćby jako uzupełnienie w TT. Na razie znam tylko szkołę baletową Fouétte, możecie mi coś jeszcze polecić?
Z góry dzięki |
|
|
|
|
 |
Zuzannka
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 10:12 am
|
|
|
Jest jeszcze Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. Olgi Sławskiej-Lipczyńskiej, chyba najbardziej znana, przynajmniej tak mi się wydaje. Jest jeszcze studio Anny Niedźwiedź i szkoła Joanny Kingi Strzelczyk. W każdym razie, temat był juz poruszany na forum i były o tym dyskusje. Pomóz sobie wyszukiwarką. Na pewno coś znajdziesz. - Zuza |
|
|
|
|
 |
Pawciunio
Adept Baletu
Związek z tańcem: tancerz niezależny
|
|
|
|