Przedstawialnia |
Autor |
Wiadomość |
Kasia G
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: krytyk
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 8:54 am
|
|
|
My też mamy taką nadzieję i witamy bardzo serdecznie na forum |
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec |
|
|
|
|
 |
Chiaranzana
Corps de Ballet
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 2:16 pm
|
|
|
Dzien dobry
Pozdrawiam wszystkich zakochanych w sztuce tanecznej. Zajmuje sie tancem dawnym oraz edukacja taneczna i nie tylko. Milo mi bedzie was poznac.
Pozdrawiam tanecznie |
|
|
|
|
 |
jurecq
Adept Baletu

Związek z tańcem: irlandzkim (luźny)
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 1:19 pm
|
|
|
x |
Ostatnio zmieniony przez jurecq Pon Paź 25, 2010 7:37 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Father
Solista Baletu

|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 3:10 pm
|
|
|
Góra z górą sie nie zejdzie a człowiek z człowiekiem tak!
Witaj Jurcqu,Kolego Łyżwiarzu.
Co by byla jasność dla wszystkich to znam Jurka z łyżew a konkretnie z ubiegłorocznego obozu Walley-a gdzie byl najlepszym łyżwiarzem wśród amatorów. |
_________________ To mnie przerasta!
Ale da sie udżwignąć |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 3:20 pm
|
|
|
aa jurecq
ja w sumie też znam ale tylko z forum łyżwiarskiego xd |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
teleskop
Nowicjusz

Związek z tańcem: user not found
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 4:48 am
|
|
|
Witam wszystkich, jestem przede wszystkim fanem muzyki poważnej i etnicznej i od tego się wszystko zaczęło. Potem spodobały mi się niektóre sceny z baletów, np. nimfy leśne z "Rusałki". Fajnie że jest takie forum, może znajdę jeszcze więcej baletów, które mi się podobają albo zobaczę w końcu balet na żywo. Poza tym pociąga mnie tango i flamenco oraz wszelkie tańce egzotyczne. |
|
|
|
|
 |
Kasia G
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 8:42 am
|
|
|
no, to już mogę Cię teleskopie powitać oficjalnie na baetowym forum. Milo ze do nas wpadłeś i właczasz się do dyskusji. Mam nadzieję, ze znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania |
Lec |
|
|
|
|
 |
kira
Nowicjusz

Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 5:43 pm
|
|
|
Witam,
I od razu przepraszam za popełniony nietakt i tak późne przedstawienie swojej osoby. Na szczęście miła Columbina przywołała mnie do porządku ( pozdrawiam :*)
Zacznę nieskromnie : jestem tancerzem, instruktorem tańca (współczesny, modern jazz) i przy okazji psychoterapeutą. Aktualnie korzystam z "przymusowych wakacji", wiec zapragnąłem poznać nowych, interesujących ludzi, których pasją również jest taniec |
|
|
|
|
 |
Olimpia
Koryfej

Związek z tańcem: tancerz, choreograf
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:31 am
|
|
|
Witamy serdecznie! Cieszymy się, że do nas dołączyłeś i włączasz sie w naszą skromną działalność!
Pozdrawiam w imieniu grona! |
_________________ Nikt nie zobaczy łez przez wnętrze płynących i nikt nie usłyszy skargi z warg zaciśniętych głucho. |
|
|
|
|
 |
Edeline
Nowicjusz
Związek z tańcem: tancerka TT
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 8:01 pm
|
|
|
to ja także witam i przedstawiam się
na imię mi Aneta i jestem bardziej miłośniczką baletu niż czynną tancerką ale cóż tzn. tańczę ale taniec towarzyski takie małe hobby
mam nadzieję, że będzie nam się miło rozmawiało |
|
|
|
|
 |
Olimpia
Koryfej

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:52 pm
|
|
|
Witamy i zapraszamy do dyskusji. |
_________________ Nikt nie zobaczy łez przez wnętrze płynących i nikt nie usłyszy skargi z warg zaciśniętych głucho. |
|
|
|
|
 |
avantese
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 3:34 pm
|
|
|
A oto ja, taka sobie miłośniczka wszelkich form tańca. Nie uczę się baletu, co jednak nie przeszkadza mi go kochać:) Tańczę to, co mogę i uwielbiam to robić:) Pozdrawiam!:* |
|
|
|
|
 |
Kasia G
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 12:48 pm
|
|
|
bardzo fajne i naturalne podejście do miłości do baletu Witamy na forum! |
Lec |
|
|
|
|
 |
DorotaPP
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 10:46 pm
|
|
|
Witajcie:)
Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum. Dość niedawno zaraziłam się baletem od mojej koleżanki i odkryłam to forum. A teraz postanowiłam się przedstawić i przywitać. Jak widzicie w nicku mam na imię Dorota, co prawda nie tańczę i nie wiele wiem o balecie (dopiero poznaję ten temat), ale z wielką przyjemnością chadzam do teatru.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Nataszaa
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 10:17 am
|
|
|
Witam, i mam nadzieję, że miło spędzi tu pani czas. |
_________________ "Zapytasz: po co to wszystko? Odpowiedź jest prosta: ponieważ postanowiłaś zostać tancerką." |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

Związek z tańcem: tancerz, uczeń
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 9:33 pm
|
|
|
Ja też witam
Forum znalazłam przez przypadek w google, a tańczę od 7 lat modern jazz i taniec współczesny, a balet dopiero od roku. Bez tańca nie wyobrażam sobie życia . |
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown |
|
|
|
|
 |
Torin
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 10:38 pm
|
|
|
Bardzo bardzo serdecznie witamy na forum nowe użytkowniczki.
I gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w życiu tej naszej malej społeczności
Aktywne życie można na ten przykład dobitnie zaakcentować biorąc udział w konkursie naszym jakoś małą popularnością się cieszącym
Torin i reszta grona "nadzorczego"
Uprasza się również o nie offtopowanie w Przedstawialni która jest przeznaczona tylko do prezentacji się (jsli wola) nowych uczestników forum. Uwaga - przedstawiajacych się witają Moderatorzy i Administratorzy, inni uczestnicy forum zabierają tu głos, jesli chca skomentowac jakaś informację zawartą w "przedstawieniu się" nowego forumowicza (np. ja eż chodze do tej szkoly, napisz do mnie na PW to sobie wymienimy uwagi)
Administrator Kasia G |
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!! |
Ostatnio zmieniony przez Kasia G Wto Sie 18, 2009 10:39 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Pani X
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 7:19 pm
|
|
|
Ślicznie się przedstawiam i witam
Aleksandra z Warszawy Z tańcem prócz fascynacji mam niby coś wspólnego (jakieś 3 lata towarzyskiego, pół roku nowoczesnego i pół jazzu. Niedługo - balet )
Uczennica szkoły plastycznej. Uwielbiam fotografować, malować, rysować |
|
|
|
|
 |
Bajaderka
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 7:38 pm
|
|
|
Witamy
a jednak- dość dużo wspólnego z tańcem ( Cytat: | (jakieś 3 lata towarzyskiego, pół roku nowoczesnego i pół jazzu. Niedługo - balet | ) - to wcale nie jest nic! |
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer |
|
|
|
|
 |
Pani X
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 8:08 pm
|
|
|
Może nie jest nic, ale niczego cudownego nie potrafię Dużo pozapominałam. |
|
|
|
|
 |
Olimpia
Koryfej

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 9:20 pm
|
|
|
Witamy Cię serdecznie i zapraszamy do dyskusji!
O. |
|
|
|
|
 |
black_swan
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 7:22 pm
|
|
|
Witam wszystkich
Jestem Ewa, mam 18 lat (rocznikowo 19), od tego roku zaczynam studia (medycynę), ale od zawsze chciałam być zawodową tancerką. Jako dziecko chodziłam na rytmikę i do szkoły muzycznej, ale dopiero trzy lata temu zaczęłam ''praktykować" taniec. Najpierw był to taniec towarzyski, później salsa, a od roku modern jazz i klasyka. Nie wiem jak ja wytzymam na tych trudnych i pochłaniających studiach bez tańca. Wolałabym zająć się zawodowo tańcem, ale mam rodziców lekarzy, którzy od moich narodzin wiedzieli, że ja także skończę medycynę. Czuję, że drzemie we mnie dusza artysty, a nie lekarza.
Trochę się rozpisałam... to tyle o mnie, miło mi Was wszystkich poznać
Pozdrawiam |
_________________ ......***........ j'aime danser |
|
|
|
|
 |
Olimpia
Koryfej

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 12:48 pm
|
|
|
Witam szczególnie ciepło jako, że też jestem z Poznania |
|
|
|
|
 |
Kasia G
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 1:30 pm
|
|
|
Witamy i zapraszamy do pisania, czytania komentowania i spotkań. Ja będe teraz w miarę regularnym gościem w Poznaniu więc kto wie. A jesli drzemie w Tobie dusza artysty to jest wiele pół na których miłośnik tańca moze sie realizować - aktywnie i pasywnie |
Lec |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

Związek z tańcem: na całe życie! :)
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 2:17 pm
|
|
|
Witamy
Mamy już co najmniej jedną tańczącą farmaceutkę - Columbinkę, jedną panią psycholog - M., teraz tańczącą panią dr - możemy się czuć bezpiecznie |
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski! |
|
|
|
|
 |
|