www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
OGÓLNOPOLSKIE WARSZTATY TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO 22 – 2
Autor Wiadomość
Alya 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
tancerz, uczeń
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 4:18 pm   OGÓLNOPOLSKIE WARSZTATY TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO 22 – 2

OGÓLNOPOLSKIE WARSZTATY TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO 22 – 24 stycznia‘10
Warsztaty adresowane do amatorów, jak i osób profesjonalnie związanych ze sztuką taneczną. Prowadzenie: Tancerze Śląskiego Teatru Tańca

Koszt: przedsprzedaż (do 17 stycznia) 150 zł.*
cena regularna (od 18 stycznia) 180 zł.
Członkowie STF i uczniowie Państwowych Szkół Baletowych 70 zł.
Miejsce: Śląski Teatr Tańca.
* dokonując opłaty z jednego konta bankowego za udział dwóch osób w ogólnopolskich warsztatach tańca współczesnego, druga osoba otrzymuje rabat w wysokości 25 % kwoty (koszt udziału drugiej osoby = 112,50 zł.), promocja dotyczy tylko i wyłącznie wpłat w systemie przedsprzedażowym (do 17 stycznia)
Opłaty można dokonać na konto Śląskiego Teatru Tańca (podane poniżej)
z dopiskiem: Imię, Nazwisko, Bank Śląski II O/Bytom 88 1050 1230 1000 0002 0000 1832
Zajęcia rozpoczynają się w piątek o godz. 15.00
zgłoszenia i dodatkowe informacje
Śląski Teatr Tańca 41- 902 Bytom, ul. Żeromskiego 27
tel. 032 281 82 53, e-mail: info@stt.art.pl ; a.nowak@stt.art.pl
więcej na www.stt.art.pl

Może ktoś się wybiera?
Ja się jeszcze zastanawiam, ale mam pytanie szczególnie do osób ze Śląska. Orientuje się ktoś może ile trwają zajęcia, ile będzie godzin zajęć łącznie i o której godzinie kończą się one w niedziele?

Agnes 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń/miłośnik
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 11:13 pm   

Zajęcia trwają po półtorej godziny, łącznei wychodzi jakieś 14 godzin około. I kończą się gdzieś koło 15 zazwyczaj. Ja jeszcze nie wiem czy pojadę, byłam w grudniu i nie wiem jak będzie z moimi finansami :wink: Ale ogólnie polecam :)

fijoletowa 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
kompletna amatorka;)
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 2:31 am   

zawsze są 2 po 1,5 w piątek, 4 w sobote i 3 w niedziele. i kończy się o 15 w niedziele (kiedyś jeszcze w ramach przedpłaty były wejścióweczki na spektakle ale chyba idea umarła). w grudniu nie pojechałam, wygrały góry, tym razem się już chyba zbiorę. :)

Alya 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
tancerz, uczeń
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 4:29 pm   

Ja będę raczej na 90% bo ponieważ mieszkam w Małopolsce mam wtedy ferie i poprosiłam rodziców aby zapłacili mi te warsztaty w ramach wyjazdu na ferie. A orientujecie się może czy poziom jest bardzo wysoki. Mi ogólnie ŚTT kojarzy się z wysokim poziomem dlatego nie jestem pewna czy sobie poradzę.

Orientuje się ktoś może czym do teatru dojechać z Katowic i na jakim przystanku wysiąść?

Agnes 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń/miłośnik
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 11:52 pm   

Poziom generalnie dostosowują do grupy, myślę, że jak ktoś chociaż trochę tańczy współczesny to na większości zajęć powinien sobie poradzić. Ja na pierwsze warsztaty pojechałam będąc po paru zajeciach ze współczensego wcześniej i sobie poradziłam jakoś :)Generalnie można sie dużo nauczyć:)
A z Katowic najlepiej jechać autobusem 820 albo 830, albo tramwajem, ale nie pamiętam teraz jakimi.

Odpowiedz do tematu