Poszukuję sklepu z kostumami |
Autor |
Wiadomość |
dżastin
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń, tancerz
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 12:34 am Poszukuję sklepu z kostumami
|
|
|
W mojej klasie jest ok 15 osób. Poszukujemy sklepu który wykonuje kostiumy - chcemy żeby były one na ramiączkach z lycry - polećcie jakieś sklepy.;) I musi to być przystępna cena ok 50 - 80 zł. |
_________________ "Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce" |
|
|
|
|
 |
Lorenzo
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 9:59 am
|
|
|
W Waszym przypadku skontaktowałabym się z firmą W&T Dancewear - szyją kostiumy na zamówienie do szkół i indywidualnie, całkiem niezłe jakościowo i mają przestępne ceny (na pewno zmieścicie się w granicy 50 - 80 zł). W zwykłych sklepach te lepsze jakościowo kostiumy są zazwyczaj w cenie ok. 100 zł (Pas de Chat, Sawart - sklepy w Warszawie) no i musiałybyście długo czekać na zamówienie, bo nie sądzę aby mieli na stanie 15 takich samych kostiumów w odpowiednim rozmiarze. |
|
|
|
|
 |
Iluane
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 1:48 pm
|
|
|
A właśnie, doszł mnie słuchy, że W&T skończyli swoją działalność, to prawda? |
_________________ The future it's here, it's bright, it's now. |
|
|
|
|
 |
Lorenzo
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 2:16 pm
|
|
|
Oo to nie widziałam, jeszcze jakieś 2 miesiące temu chciałam coś od nich zamówić i było to możliwe... |
|
|
|
|
 |
Iluane
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 2:47 pm
|
|
|
Ja zamówiłam body we wrześniu, dostałam przed świętami i podobno, że to ostatnie body jakie zrobił ten pan! (znaczy się tak koleżanka mi powiedziała, która zamawiała i odbierała body : D) |
_________________ The future it's here, it's bright, it's now. |
|
|
|
|
 |
|