balety na płytach pilnie poszukiwane;) |
Autor |
Wiadomość |
popo
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 8:48 am balety na płytach pilnie poszukiwane;)
|
|
|
Byłabym chętna do odziedziczenia (komuś niepotrzebnych) baletów na płytach, ale nie mniej chetnie byłabym zainteresowana gdyby ktoś miał link do strony gdzię są balety typu Jezioro Łabędzie w całości lub jakby ktos miał na komputerze i mógł przesłac mi to maila. Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 9:49 am
|
|
|
Balety na płytach raczej nie są nikomu niepotrzebne, a mailem nikt Ci nie prześle, bo to za duża pojemność. Poczytaj forum, to znajdziesz namiary na rózne balety w całości (np na youtube) z tym, że jakość średnia. |
|
|
|
|
 |
Bajaderka
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 3:17 pm
|
|
|
Można ściągać takowe w całości z różnych źródeł- ale to oczywiście nielegalne
Mimo to jeśli poszukasz to znajdziesz- na pewno nikt nie odda Ci swojej płyty. |
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer |
|
|
|
|
 |
Ayaka
Corps de Ballet

|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 6:18 pm
|
|
|
Na Allegro można znaleźć w całkiem przystępnych cenach pełne wydania różnych baletów, choćby egzemplarze z ubiegłorocznej serii Gazety Wyborczej. |
|
|
|
|
 |
Kasiek
Corps de Ballet

Związek z tańcem: uczeń/tancerz
|
|
|
|
 |
venus-in-furs
Koryfej

|
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 4:58 pm
|
|
|
Dokładnie, ja mam z tej serii całkiem sporo i mogę spokojnie polecić. Z kolekcji La Scala kosztowały 17,90 a z Wyborczej 19,90 - więc nie są to wysokie sumy. |
|
|
|
|
 |
arizona
Adept Baletu
Związek z tańcem: uczennica SB
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 7:21 pm
|
|
|
w krakowie na rynku jest taki sklep muzyczny (niestety nie pamiętam nazwy, ale to na pewno nie empik ) i tam mają w sprzedaży dvd z serii z gazety wyborczej. więc jak ktoś z krk, to nie trzeba kupować na allegro |
_________________ Results don’t happen overnight. Every change takes time and effort. Patience and determination are key. |
|
|
|
|
 |
|