|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Warsztaty z Michałem Maciejewskim (OSTATNIA EDYCJA YCD) |
Autor |
Wiadomość |
KFSM
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 12:00 pm Warsztaty z Michałem Maciejewskim (OSTATNIA EDYCJA YCD)
|
|
|
ZAPRASZAMY NA DWUDNIOWE WARSZTATY MODERN JAZZ I CONTEMPORARY Z MICHAŁEM MACIEJEWSKIM !!
Michał Maciejewski swoją taneczną przygodę zaczynał od b-boyingu ale od 5 lat szkoli się również w tańcu jazzowym, jego odmianach oraz w tańcu współczesnym, które jak sam mówi otworzyły mu oczy na inne rozumienie tańca. Uczęszczał również na zajęcia z kompozycji tańca czy reżyserii i doświadczenie, które zdobył w teatrze przekłada na swój taniec. W jego rozumieniu taniec to nie tylko ruch ale również wyrażanie emocji i opowiadanie historii.
Jest absolwentem Instruktorskiego Kursu Kwalifikacyjnego o kierunku taniec jazzowy, współpracuje z zespołami "Sway" i "Avocado", występował również na licznych turniejach festiwalach i w progrmach telewizyjnych a także na deskach teatrów: Polonia, Rampa oraz Teatru Komedia w Warszawie.
Michał prowadzi zajęcia z tańca współczesnego oraz jazzowego wykorzystując do swoich choreografii elementy z b-boyingu przekładając je na elementy współczesne.
MIEJSCE: HURTOWNIA RUCHU, UL. KĄCIK 9, KRAKÓW
Zajęcia odbędą się 23 i 24 lipca 2011 r. w czterech grupach:
12:00 - 13:30 - GRUPA ŚREDNIOZAAWANSOWANA A
13:45 - 15:15 - GRUPA OPEN
16:30 - 18:00 - GRUPA ZAAWANSOWANA
18:15 - 19:45 - GRUPA ŚREDNIOZAAWANSOWANA B
ZAJĘCIA 90 MINUT DZIENNIE - CENA 110 ZŁOTYCH (DWA DNI PO 90 MINUT)
Szczegółowe informacje oraz formularz zgłoszeniowy dostępne pod adresem:
http://www.kfsm.pl/warsztaty_maciejewski.html
ZAPISY JUŻ RUSZYŁY!
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA! |
_________________ Krakowska Fundacja Sztuki Musicalowej
Łączymy muzykę, taniec i teatr - tworzymy musical |
|
|
|
|
 |
KFSM
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 8:57 pm
|
|
|
Krakowska Fundacja Sztuki Musicalowej informuje iż z racji zmniejszenia kosztów organizacji warsztatów z Michałem, udało nam się obniżyć cenę za warsztaty do 90 złotych za dwa dni po 90 minut.
Prosimy również o jak najszybsze rezerwowanie miejsc iż musimy wiedzieć ile grup wystartuje.
Aby wysłać formularz zgłoszenia wystarczy wejść na naszą stronę www.kfsm.pl i wypełnić formularz.
Osoby które nie mogą dokonać wcześniej wpłaty prosimy o kontakt mailowy na adreswarsztaty@kfsm.pl.
Wszystkie osoby które dokonały wpłaty otrzymają zwrot nadpłaconej kwoty.
Pozdrawiamy: |
_________________ Krakowska Fundacja Sztuki Musicalowej
Łączymy muzykę, taniec i teatr - tworzymy musical |
|
|
|
|
 |
|
|