www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Klasyka - Bydgoszcz - zajęcia dla dorosłych
Autor Wiadomość
Wojtek4p 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
miłośnik itp.itd...
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 10:21 pm   

Witam p. Aleksandro. Zawsze jak mogę to służę pomocą, ale również to dzięki min. Pani pomocy kiedyś mogły ruszyć moje pionierskie zajęcia dla ludków chcących poznać taniec klasyczny od podstaw bez względu na wiek i ich umiejętności.
Ale niestety moje zajęcia się zakończyły i cały misterny pomysł legł w gruzach.
A swoją drogą to jeśli mogę zapytać Panią za pośrednictwem forum to chętnię to zrobię, czy istniała by możliwość techniczna utworzenia przy Studium Operowym przy Operze Nova grupy dla młodzieży tzw. starszej :smile: :wink: chętnej ćwiczyć taniec klasyczny dla własnej przyjemności ?.
Oczywiście chciałbym o ile jest to możliwe by było to pod Pani przewodnictwem-z racji Pani doświadczenia zawodowego i zarazem praktyki p. Olu, oczywiście uwzględniając w tym pomyśle kwestie finansowe dla pedagoga prowadzącego takie zajęcia, bo wiadomo czasy są jakie widzimy i nikt za przysłowiowe dziękuję nie będzie poświęcał swojego czasu.
Pozwoliłem sobie taki temat napisać na forum bo wiem, że bywa tu wiele osób z Bydgoszczy, które w sprawie zajęć z tańca klasycznego sie min. mnie pytały i pewnie byłyby tym tematem zainteresowane.
Wszystkich chętnych Bydgoszczaków, ale i nie tylko zapraszam dajcie znać tu nawet na forum czy jesteście tym moim pomysłem zainteresowani i czy takie zajęcia miałyby rację bytu.
Pozdrowienia dla p. Aleksandry i oczywiście wszystkich baletomaniaków. :smile: :wink:

Odpowiedz do tematu