Zajęcia baletowe dla dorosłych - Śląsk |
Autor |
Wiadomość |
Alleoya
Corps de Ballet

Związek z tańcem: amator
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2012 2:44 pm Zajęcia baletowe dla dorosłych - Śląsk
|
|
|
Witajcie,
poszukuję zajęć baletowych dla dorosłych w okolicy Sosnowca (ewentualnie Katowice, Będzin). Od października te okolice staną się moim drugim domem na najbliższe 3 lata- ah, te studia..
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat szkoły tańca oferującej takie zajęcia? Domu kultury? |
_________________ Never give up, it's such a wonderful life
/Hurts-Wonderful life/
dawniej - rooni |
|
|
|
|
 |
lj
Adept Baletu

|
|
|
|
 |
Fikcyjna
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 4:54 pm
|
|
|
Tak, sama uczęszczam właśnie do Novej Szkoły Tańca. Mogę udzielić jakichś dokładniejszych informacji, jeśli chcesz. Generalnie rzecz biorąc - jestem zadowolona. |
_________________ “Myślę, że Baletnice stają na palcach tylko dlatego, żeby równocześnie dotykać nieba i ziemi”
"Baletnica nie jest seksowna, dopóki nie zacznie tańczyć." |
|
|
|
|
 |
śtt_info
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2012 7:21 pm
|
|
|
Najlepiej zajrzyj na zajecia z baletu dla dorosłych prowadzone od października w Śląskim Teatrze Tańca w Bytomiu, dojazd z Sosnowca to Bytomia nie jest taki zły (linia autobusowa 91 i już) poszukaj informacji na stronie http://www.stt.art.pl |
|
|
|
|
 |
Basia
Adept Baletu

Związek z tańcem: znowu tańcząca
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 2:29 pm
|
|
|
Studio Baletowe Terpsychora w Katowicach organizuje również zajęcia baletu dla dorosłych. |
_________________ "Taniec jest jak kwiat, balet jest jego rozkwitem" Margot Fonteyn |
|
|
|
|
 |
Spidi
Adept Baletu
Związek z tańcem: pokractwo
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2014 9:16 pm
|
|
|
Hej, czy ktos moze wie jak wygladaja zajecia z baletu dla doroslych w Terpsychorze (Katowice) ? |
|
|
|
|
 |
|