www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
!!! ZMIANA od marca 2013 - BALET DLA młodzieży-GDAŃSK
Autor Wiadomość
Tanc... 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
Tancerz,choreo,naucz
Wysłany: Pon Wrz 03, 2012 10:18 pm   !!! ZMIANA od marca 2013 - BALET DLA młodzieży-GDAŃSK

Zapraszam na kolejną edycję zajęc z tańca klasycznego dla starszej młodzieży i dorosłych w roku 2012/2013. Zajęcia rozpoczną się od połowy września - pierwsze zajęcia - 17.09.2012 r. / KAŻDY PONIEDZIAŁEK w godz. 19.00 - 20.00 . Miejsce zajęc - DOM KULTURY "MŁYNIEC" w dzielnicy - GDAŃSK-ZASPA ( bardzo blisko kolejki SKM ) Zapisy i pytania na adres : warsztatytanca@interia.pl lub tel. 502-770-000 .Prowadzący zajęcia - Sebastian Białobrzeski
www.warsztatytanca.pl
Ostatnio zmieniony przez Tanc... Wto Lut 26, 2013 9:49 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Ola14 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Wto Sty 08, 2013 8:28 pm   

Mam pytanie, szukałam ostatnio z koleżanką zajęc z klasyki z Trójmieście i właśnie tutaj trafiłyśmy :) W jakim przedziale wiekowym są uczestnicy tych zajęc? Czy są jeszcze wolne miejsca? Będziemy wdzieczne za odpowiedź :) Aha, i jeszcze jedno. Czy prowadzi pan może lekcje idywidualne lub zna pan kogoś kto takie prowadzi? Chodzi o takie lekcje z prawdziwej klasyki, żeby poprawic swoją technikę (oczywiście obie jesteśmy początkujące i potrafimy tylko zrobic plie i parę innych bradzo prostych cwiczen :)) .
Z góry dziekujemy!

Kasia i Nadia

Tanc... 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
Tancerz,choreo,naucz
Wysłany: Wto Sty 08, 2013 10:36 pm   

Ola14 napisał/a:
Mam pytanie, szukałam ostatnio z koleżanką zajęc z klasyki z Trójmieście i właśnie tutaj trafiłyśmy :) W jakim przedziale wiekowym są uczestnicy tych zajęc? Czy są jeszcze wolne miejsca? Będziemy wdzieczne za odpowiedź :) Aha, i jeszcze jedno. Czy prowadzi pan może lekcje idywidualne lub zna pan kogoś kto takie prowadzi? Chodzi o takie lekcje z prawdziwej klasyki, żeby poprawic swoją technikę (oczywiście obie jesteśmy początkujące i potrafimy tylko zrobic plie i parę innych bradzo prostych cwiczen :)) .
Z góry dziekujemy!

Kasia i Nadia

Witajcie Kasia i Nadia:) Przedział wiekowy ostatnio - to od 13 lat do ... około 30 - tki ,ale bywalo ,że koleżanki cwiczyły w przedziale 12 -50 lat i było nice :) Nie ma tu ograniczeń , liczą się checi :) Wolne miejsca oczywiście są , bo i sala jest dośc duża . Lekcję indywidualne też prowadzę ,ale to już na priva do ustalenia . Ale póki co proponuje spróbowac w poniedziałek z grupą , jeżeli już potraficie plie i "pare innych bardzo prostych cwiczen " to już jest coś :) Mam nadzieje ,że coś tam pomogłem i zapraszam w każdy poniedziałek - DK "Młyniec" sala nr 7 ,godz. 19:00 - Pozdrawiam . Tanc...:)

Ola14 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 8:07 pm   

Dziękujemy za szybką odpowiedź! :) Pogadamy jeszcze z rodzicami na temat zajęc, bo brzmią zachęcająco!!

Tanc... 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
Tancerz,choreo,naucz
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 2:45 pm   

Od 4 marca 2013 roku nastąpi zmiana. Zamiast tańca klasycznego będą prowadzone przede wszystkim zajęcia z tańca współczesnego z elementami technik klasycznych dla młodzieży. Miejsce zajęc bez zmian - osoby chętne proszę zgłaszac się na warsztatytanca@interia.pl

Odpowiedz do tematu